Нашите са решили да си сменят колата и са си набелязали Mitsubishi Space star и Toyota Corolla verso , като вдъхващи по-голяма сигурност. Приемат се предложения за други марки и модели като:- не е задължително да е ван, само да не е с 2 врати;- за предпочитане дизел, но не задължително;- задължително възглавници, АБС, ЕСП и други системи за сигурност;Колата ще се използва за семейни разходки и екскурзии, като пак - не е задължително да е ван.Въпросите са:- от предложените горе модели кой бихте препоръчали и защо?- почти всеки модел си имат по-подходящи и по-неподходящи двигатели. Какво ще кажете за горните два модела - какъв обем, бензин, дизел...?- приблизително сравнение в парите за поддръжка и разход на гориво- какъв друг автомобил бихте препоръчали?Аз си мисля за Volvo S60 - нещо за него ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвети - сигурна и удобна семейна кола.
Collapse
X
-
От тези трите мисля че по добрия вариант е королата /макар че имам познат който имаше доста проблеми с такава тойота дизел / мисля че мазда премаси е надежден автомобил пак ван ,иначе мазда 6 комби също не е лош вариант, но мисля че бензинови са по добрия вариантTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
С двете ръце скачам за волвото...особено дизел...имаме семейни познати с такова със мисля всички екстри и е невероятна кола...и като возия и като всичко... Давам + и за корола версо...много ми напомня за опел зафира а от нея съм доста доволен...конкретно 1,8 150кс автоматикRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Брат ми има Спейс Стар, който е на базата на лансър, 1,9 d1d, търпа здраво и при нормално каране пада до 5 на сто разход, за семейна кола става, особени проблеми не е имал със нея, обслужването е сравнително евтино, дизела е разлработка на Рено, згобката е холадска, като на мен лично ми по харесва от зафира сценик и дино - по е удобна от сценика със неговия висок под във купето и згънати крака при коленете, зафирата ми предубеден съм към оРел, а диното нещо не ме грабна във интериора /някакви гадни мрежи на вратата вмести джоб/
Коментар
-
nedialk00
аз съм с две ръце за версото, страхотен автомобил карал съм няколко пъти и все пак избираите по запазения екземпляр а волвото си е доста тежкарско с тези 150 коня, по скоро бих го определил като пичеловка него
Коментар
-
nedialk00
направо го махай тоя опел, изобщо няма място за сравнение според мен за обслужванията и частите може да си свериш часовника в сайта на евро07 въпреки че от там не е никак желателно да се пазарува, но да придобиеш представа за цените на частите долу горе става а пък труда вече както се уредиш
Коментар
-
Колега с такава Корола версо дизел сам пътувал 2 пъти до германия+в бг около 2000км и мога да ти кажа че колата е желязна. Един приятел има такава корола и за 120 000 само масло е сменил и ремък 1 път нищо друго. Комфортно вози, смесен разход е към 6.5-7 абе надежден автомобил.Fiat PUNTO 1,9jtd+remap
Коментар
-
Re: Дайте съвети - сигурна и удобна семейна кола.
Разгледай тази http://www.cars.bg/u462373Железни са, а и комфорта е на високо ниво!Fiat Marea 1.9 JTD
Коментар
-
Чилиев, семейна кола за 2-ма или за 4-ма ?!Питам не за друго, а защото на мой близък родителите се разпукват от екскурзии по цяла България, а и извън нея в съседните държави, пък до сега нито веднъж не съм чул да се оплакват от ’CL 500’ Това в кръга на шегата, разбира се Аз съм на мнение, че ВАН или КОМБИ е нужен само ако се превозва повече багаж.При всички останали случаи една лимузина от горен (умишлено не казвам висок) клас е напълно достатъчна.В духа на форума и страстта към италианските автомобили, САМО КАТО ПРИМЕР ще дам ’Алфа 156’ или ’Ланчия Либра’ - нещо такова ще свърши идеална работа Ако държите на ВАН може да погледнеш и ’Нисан Алмера Тино’, само гледай да е с японска моторетка, че тия френските....Аз съм на мнение, че ’Волво’ си е ’Форд’ със скъпи части и не ти го препоръчвам.От ’Спейс Стар’ ми се драйфа, само като го погледна.А на ’Корола’-та дето си посочил ми се струва, че волана е претапициран Защо не огледаш новата ’Зафира’, ’Улис’/’Федра’/’Ц8’/’806’ ?Държиш на японска кола?
Коментар
-
Re: Дайте съвети - сигурна и удобна семейна кола.
CHILIEV написа:Аз си мисля за Volvo S60 - нещо за него ?M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар