Нагледах се тази седмица на пълнене на кофи с портокали за 6,99 лв. смял съм се със сълзи дори.Плодовете е желателно да се пълнят в кофата като същата е в ъгъла на количката и можете да наредите плодовете доста над обема на кофата.Аз мисля да си взема нож и да ги нарежа на четвъртинки така ще събера повече и ще пия портокалов сок със седмици наред :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кауфланд портокали без пари.
Collapse
X
-
Re: Кауфланд портокали без пари.
Tornado написа:Нагледах се тази седмица на пълнене на кофи с портокали за 6,99 лв. смял съм се със сълзи дори.Плодовете е желателно да се пълнят в кофата като същата е в ъгъла на количката и можете да наредите плодовете доста над обема на кофата.Аз мисля да си взема нож и да ги нарежа на четвъртинки така ще събера повече и ще пия портокалов сок със седмици наред :DФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
pioneer 306c написа:Ако ще и с преса да ги минете и натъпчете в кофата, Куфланд няма да е на загуба.Те са взели най големия боклук от доставчиците на безценица и ги суркат на народа, а той си казва_ ебаси далаверата.Е да ама не.Управлението на тази верига в БГ са си Българи все пак, и няма да се минат.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:pioneer 306c написа:Ако ще и с преса да ги минете и натъпчете в кофата, Куфланд няма да е на загуба.Те са взели най големия боклук от доставчиците на безценица и ги суркат на народа, а той си казва_ ебаси далаверата.Е да ама не.Управлението на тази верига в БГ са си Българи все пак, и няма да се минат.
Коментар
-
Голата истина е, че портокалите са си абсолютно същите като тези които продават и когато няма промоция. Леко са кисели и за фреш и за хапване са страхотни. Казвам го защото последните 5-6 дни съм прехвърлил безброй много палети със точно тези портокали. А колегата дето е писал, че били най-евтиния боклук от производителя е от тези клиенти дето се разправят, че най-хубавите сме ги били отделяли отдолу в последните касетки и ги прехвърлят по 10 пъти за да напълнят 7кг от тях...хубавите...а те са си все едни и същи...Ама щом ги кефи...Иначе може да си купят и от тези на пазара...1,50лв/кг....ама те онея на пазара пък са луди да искат толкова пари и те така...люпим семки, псуваме държавата и обясняваме как, ако е било някъде в "западните" държави щели да сложат най-доброто качество и щяло да е с 20ст по-евтино...Това ми напомня на един нов БГ сериал дето единия бил в Камбоджа...сещате се...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Yavor написа:А бъди сигурен че ако бяха германци щяха още по малко да се ’минават’... Аман от теории на конспирацията. Истината е че портокалите са си нормални - понякога по хубави, понякога калпави - зависи от вносителя, а целта на промоцията не е нито да спечели потребителя, нито да спечели веригата, а да докара потенциални купувачи в магазините. И успява за което - поздравления Щото не оборота от 7 лв ги топли тях, а съпътстващите покупки. Я някой който е купил САМО портокали да видим дали има???Няма, налиM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Абе в наща мила родина винаги е имало и винаги ще има тарикати на дребно. Такива стоки дето ги пускат на промоция, са обикновено малотрайни и естествено продавача гледа по-бързо да се отърве от тях и ги пуска на ниска цена, с много малка печалба. И пак е на далавера, защото клиентите ще се избият да купуват, а той за кратко време прави огромен оборот и печели дори повече, отколкото ако ги продава на пазарна цена, защото тогава ще продаде доста малко и доста ще трябва да бракува. Хубаво е да има такива промоции. Лошто е че са ни много ниски доходите и дебнем само промоциите, на всичко отгоре се излагаме да се редим по 15 пъти, щото видиш ли сме на далавера Далавера ще е да се изравнят доходите ни с доходите н останалите жители на евро-съюза. Сега си е само подигравка с нас. Гледат ни как се нахвърляме като невидели и се смеят със задниците си. Е, нама да се отказваме, свтът е сцена, а ние сме комиците в спектакъла. Нека ни се посмеятОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Абе в наща мила родина винаги е имало и винаги ще има тарикати на дребно. Такива стоки дето ги пускат на промоция, са обикновено малотрайни и естествено продавача гледа по-бързо да се отърве от тях и ги пуска на ниска цена, с много малка печалба. И пак е на далавера, защото клиентите ще се избият да купуват, а той за кратко време прави огромен оборот и печели дори повече, отколкото ако ги продава на пазарна цена, защото тогава ще продаде доста малко и доста ще трябва да бракува. Хубаво е да има такива промоции. Лошто е че са ни много ниски доходите и дебнем само промоциите, на всичко отгоре се излагаме да се редим по 15 пъти, щото видиш ли сме на далавера Далавера ще е да се изравнят доходите ни с доходите н останалите жители на евро-съюза. Сега си е само подигравка с нас. Гледат ни как се нахвърляме като невидели и се смеят със задниците си. Е, нама да се отказваме, свтът е сцена, а ние сме комиците в спектакъла. Нека ни се посмеятRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
dobrujanetza написа:ele написа:Не са лоши портокалите, става хубав сок от тях. Мисля като ходя до кауфланд, да си взема пак една кофа, ако не е свършила промоциятаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар