Краят на годината е. Знаете - време за равносметки, анкети, тва-онова и така нататък .И така, ето я моята автомобилна равносметка за годината:- Изминати километри: 16 020 км.- Зареден бензин: 1226.29 литра за 2885.54 лв. - средна цена на литър бензин през годината: 2.35 лв.- Общ брой зареждания през годината: 66Среден комбиниран разход през годината: 7.65 литра / 100 км.Разходи по автомобила за ремонти, обслужване, подобрения: 837 лв.Застраховки, данък, винетка, ГТП: 677 лв. Сума на всички разходи, свързани с автомобила: 2885.54+837+677=4399.54 лв.Цена на километър: 0,27 лв. Хм, само толкова ли? Споделяйте каквото намерите за добре. Темата не е само с автомобилна насоченост, а за всичко, което сте постигнали или не сте успели да постигнете през тази година.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Време е за равносметки всякакви
Collapse
X
-
Венко, не смея да смятам, защото ако сметна и изкарам, че съм дал по тая камара желязо толкоз много кинти - ще се самоубия. А аз имам и един гараж под наем, дето и той е едни пари годишноSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
coolboby написа:Не искам да си правя сметка на парите, защото ще ме заболи глава колко много съм похарчил, а не съм изкарал кой знае колко.Май само в България харчиш повече отколкото изкарваш. И само в България по дискотеките е пълно с безработни
Коментар
-
Равносметки много...Най-значимото за мен през изминалата година е, че смених работодателя(което трябваше да направя преди доста време). Второто е, че успях да си задействам работите в университета и живот и здраве догодина ще се дипломирам и ще запиша магистратура Третото е, че успях да отида на мечтаната почивка...5 дни в Мюнхен и 5 дни в Лисабон ) Колата не я мисля...Стилото за 1 година има над 30 000км в БГ...колко нафта е това и каква и е била средната цена не смея и да си помисля (грубо към 4500лв само за нафта при 6/100)... Ремонтиии..към 250лв.... толкова както се казва "Имал - дал" и "Кеф цена няма"...Други неща за премислянееее...няма...Живота си тече...По скоро премислям бъдещето.Догодина искам да отида до Барселона и Мадрид...След това искам снимка в Рио . Поставяш цели и ги гониш...живи и здрави всичко се постига...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Няма какво да правя сметки за колата... сещам се само за 1,50 лв за крушка и около 1000лв за газ на Мерца при 6000 лични км, иначе останалото е само служебна кола със служебни разходи Yellow_Flash_Colorz_PDT_05M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Изплатих си жилището с рефинансиране Жена ми се разболя ( Слава Богу , че няма кризи !!! )Колата се счупи Заради тъпи и надути югозападни европейци загубих супер клиент 2011 - на бунището на историята !P.S. На нито една среща на ФФБ не успяхме да отидем като хоратаFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
M5kov написа:Аз се заимах тази година с много неща.Желая на вас и на мен здраве, за да мога да ги изплащам :DFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
През тази година направих ремонт в нас - 2 месеца.Направи се и ремонт на двигатела на мойто фиатче /да вметна някой хора ме убеждаваха да го продавам защото диагнозата била лоша/.После ме съкратиха от работа /налил се обема на работа/.ЗА ДОГОДИНА ИСКАМ Да имам работапървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
През тази година смених BRAVO-то с такова но JTD, уж за по-добро но пък дизела поскъпна до небесата .После ме съкратиха от работа, криза е намален обем на продажбите (тривиалното клише).За догодина си пожелавам здраве и да си намеря работа.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар