Скъпи Дядо Мраз, мисля че бях послушен през текущата година, затова имам само едно желание !Моля те, върни назад времето, за да предотвратя нещо, което ми се случи през тази година. Едва ли е възможно, но аз го искам много !И понеже няма да ме огрее - искам за догодина да си намеря по-доходоносна работа и да оставя марката зад гърба си, че само проблеми ми носи.И не на последно място здраве.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Писмо до Дядо Коледа /Дядо Мраз/
Collapse
X
-
mnpenchev
Скъпи Дядо Мраз, прати ми здраве и повече възможности за следващата година, че през тази нямаше никакви.
Коментар
-
Immortal написа:Шибан Дядо някой си... върви на м...та си... яхвай си елените и ако щеш в Лапландия, ако щеш другаде... и снега и студа си взимай.Нищо не ща от тебе, нито от който и да било друг...П.П. Искам само Снежанка по монокини през август на плажа.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Immortal написа:Шибан Дядо някой си... върви на м...та си... яхвай си елените и ако щеш в Лапландия, ако щеш другаде... и снега и студа си взимай.Нищо не ща от тебе, нито от който и да било друг...П.П. Искам само Снежанка по монокини през август на плажа.
Коментар
-
Писмо до Дядо Коледа /Дядо Мраз/
nikolovvd написа:Имам едно скороооомно искане! И през следващата година да мога да се срещам с приятелите си. Пак да се видим с Дидо, а ако може и Румен, а защо не и с другите готини хора!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Колеги, преди малко станах неволна свидетелка на това http://vbox7.com/play:cfbbf8a570 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Мисля, че и Дядката го е ударила сериозно кризата.... може да получите по някое лукче..., а най-послушните сладки, кексове :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар