Колеги, като всяко едно малко дете и аз вярвам в съществуването на добрия старец. Вярвам също и че изпълнява желанията на всяко послушно дете (като мен). Препоръчвам Ви и Вие да повярвате в съществуването му. Моля напишете му по едно писмо с Вашите желания. Може пък и да се получи нещо. Днес реших и аз да му напиша писмо. Ето обаче какво се получи от моето писмо:Скъпи Дядо Коледа, Бях добър цяла година... Добре де, през повечето време... Така де, от време на време... Майната му, сам ще си го купя. Я да прочетем Вашите писма. Не се срамувайте, пишете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Писмо до Дядо Коледа /Дядо Мраз/
Collapse
X
-
Скъпи Дядо Коледа,Тази година ми казаха, че съм лош, много лош, в леглото, и е вярно хапя дращя и пляскам, но пък като се замисля, сигурно съм добър, много добър, щом каката ми се връзва пак и пак, и не бяга с писък!А иначе за подарък, ми искам нещо дребно и да ме радва, незначително, голямите подараци ги раздай на другите, като да се оправи положението в близкият изток, финансовата криза и да падне цената на петрола, а и да спре рецесията във Евро зоната и еврото да остане стабилно, пък за мен дребни неща, като хубава кафемащина, як нетбуук и да купя братче на моето Пунто, я Стило 1.9JTD, я някоя Идеа, скромни подаръци за скромен човек.А пък аз обещавам да съм послушен или пък не, какво пък както и да е,Весела коледа!
Коментар
-
Дедко ми Коледа,понеже бях мнооооооого послушен ми донеси:Акумулатор,амортисъори (За задните държа,ама вземи и едни предни,че са тръгнали и те ...),също така искам ново СД,че мойто го откраднаха(Не съм претенциозен,един Алпайн ме устройва,ама ако си скръндза и на Пайнер съм съгласен),прибавям и 4 броя дискове и задни и предни накладки,че ресурса им е малко вече.Няма да е лоша идея да донесеш и един комплект съединител,че почна да ми отделя горе ... (Нека е Валео,уж били хубави ...) И вече ако не си се натоварил много,ще те помоля за една средно голяма плазма,да си я сложа тука в общежитието,да може с колегите да гледаме мачовете.Лаптоп сам ще си купа Дядо Коледа,че ми става неудобно да те товаря с толкова много неща ... П.П Прати поздрави на Снежанка.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Скъпи Дядо Коледа, преди всичко искам здраве (за мен и всички покрай мен) и на второ но не и по важност място, да си намеря най накрая работа че така не се живее .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар