Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Митрополит Кирил, Линкълн и клюкарската жилка на българина.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Църквите ни са като магазини.Всичко с цена.Кръщавка-ХХлв.Венчавка-ХХлв.Опело-ХХлв.Търгашка история.
    Хе колега ти си оптимист.Цените от доста време са :Кръщене-ХХХВенчавка-ХХХОпело-ХХХ

Коментар

коцев написа:
      Малко ми е интересно тази кола да е 36000 долара в САЩ. Колко ли струват другите марки коли? 20 000, 25 000 долара
      Koцев, Хонда сивик и от този клас подобни на тойота.нисан,шевролет,киа,хюндай са около 14К $. Пасат 2012 година базов модел струва 18 800$. Ако занесеш парите кеш на дилъра ще ти направи отстъпка.
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Ми да ставаме някакъв щат на Америка в Европа и кимбере се оправим някога .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Митрополит Кирил, Линкълн и клюкарската жилка на българина.

коцев написа:
          Ми да ставаме някакъв щат на Америка в Европа и кимбере се оправим някога .
          Като казваха някои да им обявим война и да се предадем следващите 2 часа , никой не ги послуша
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Повече от два часа трябват....докато ни намерят на картата...

Коментар

ls1 написа:
              Повече от два часа трябват....докато ни намерят на картата...
              Е, живеем все пак в 21 век. Пращаме по електронната поща координати, писмо, слагаме електронен подпис и сме 51-я щат точно за 1 мин. Съмнявам се обаче, че те ще си сложат таралеж в гащите с нас...
              Stop giving directions, just say "Follow me."
              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Бе къв щат бе... те руснаците не ни щяха за република, макар на 2 пъти да им се предлагахме...пък вие - щат...

Коментар

ЕС се излъгаха да ни вземат...виждаме какво се случва... :D

Коментар

Какво се случва ??? Те са затънали в дългове, а ние сме стабилни финансово.. :D :D :D
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Бе той и Бай Мангал, дето нито една банка не му дава кредит, и той няма дългове и е стабилен финансово А мутрата с големия джип и къща на 5 ката е затънал в дългове...Ти кой предпочиташ да си?

Коментар

ls1 написа:
                        ЕС се излъгаха да ни вземат...виждаме какво се случва... :D
                        Турция 500 г. се мъчи с нас и едва ли не погина, руснаците - 45 г. и къде го СССР, сега ЕС още не сме влезли и се разпада, оставете поне САЩ да съществува, а колкото до намирането на картата то Чичо Гугъл знае всичко.
                        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Човека е пестелив и еколог! Поръчал си е хибрида!http://www.lincoln.com/cars/mkz/Градско 41 мили с един галон бензинИзвън градско 36 мили с един галон бензинедин галон 3.87 литраедна миля към 1.6кмматематика малко
                          F31 BMW 320d

Коментар

Е той човека си каза,че за икономия го карали бе.Ходили до Солун за 80лв и като били 4 човека се падало по 20лв.Смятайте.Аз бих предложил на Светия синод да си вземат метанови мултипли.Така ще ходят до Атина за по-малко пари.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ми не е много скъп автомобила,виждал съм попове от Бачковският манастир с много по скъпи коли то за тях тея 36000 долара са за джобни само.
                              ex. punto elx 1.2i
                              Lancia Libra 1.6

Коментар

Immortal написа:
                                Бе той и Бай Мангал, дето нито една банка не му дава кредит, и той няма дългове и е стабилен финансово А мутрата с големия джип и къща на 5 ката е затънал в дългове...Ти кой предпочиташ да си?
                                Циганина без кредитите предпочитам да съм. И съм. Гол и бос ще ходя, но кредит от банка няма да взема. Бъркаш нещата. А в тон с темата - СССР ни бяха опекун - разпаднаха се, Евросъюза ни е опекун - и той е тръгнал на разпад, а е от скоро
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X