krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Митрополит Кирил, Линкълн и клюкарската жилка на българина.
Collapse
X
-
коцев написа:Малко ми е интересно тази кола да е 36000 долара в САЩ. Колко ли струват другите марки коли? 20 000, 25 000 долараBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Митрополит Кирил, Линкълн и клюкарската жилка на българина.
коцев написа:Ми да ставаме някакъв щат на Америка в Европа и кимбере се оправим някога .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
ls1 написа:Повече от два часа трябват....докато ни намерят на картата...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
ls1 написа:ЕС се излъгаха да ни вземат...виждаме какво се случва... :DFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Човека е пестелив и еколог! Поръчал си е хибрида!http://www.lincoln.com/cars/mkz/Градско 41 мили с един галон бензинИзвън градско 36 мили с един галон бензинедин галон 3.87 литраедна миля към 1.6кмматематика малкоF31 BMW 320d
Коментар
-
Е той човека си каза,че за икономия го карали бе.Ходили до Солун за 80лв и като били 4 човека се падало по 20лв.Смятайте.Аз бих предложил на Светия синод да си вземат метанови мултипли.Така ще ходят до Атина за по-малко пари.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Immortal написа:Бе той и Бай Мангал, дето нито една банка не му дава кредит, и той няма дългове и е стабилен финансово А мутрата с големия джип и къща на 5 ката е затънал в дългове...Ти кой предпочиташ да си?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар