В последните часове се убеждавам, че сме мноооого зле българите!http://www.btv.bg/bg/news/bulgaria/s...Толкова първосигнална реакция, особено от водещи медии и техните журналисти не съм очаквал. Всичко е пожълтяло и се е превърнало в клюкарница. В желанието си да покажат кой първи е съобщил новината и кой колко повече информация за автомобила може да даде, се получи рекламна кампания.Свалям шапка на този, който се е сетил да дари/даде/предостави за ползване колата. Ако е служител на фирмата направо си заслужи една такава за коледен подарък!За по-малко от 24 часа получи такава реклама от телевизиите и вестниците, че стойността на автомобила е направо смешна в сравнение със сумата, която би трябвало да плати фирмата, за да получи същият медиен интерес.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Митрополит Кирил, Линкълн и клюкарската жилка на българина.
Collapse
X
-
Добре де, а то нормално ли е при състоянието на църквите и изобщо на всички църковни имоти владиката да кара такава кола?Или другите - дето се яхат на С класи и т.н. ?Въпроса е морален, и много правилно медиите според мен реагират, макар и не в правилната посока.А друг е въпроса че т.нар. ’фирма’, ’предоставила’ Линкълна си е живо измиване на очите...Кражбите в църквата могат да докарат световъртеж от завист на всеки уважаващ себе си ДДС-ар...Така че - айде да не ги оправдаваме.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Те хубаво 36 000 долара,ама да не забравяме ,че цената е за базов модел.С екстрите един господ знае колко излиза.Ще помоля само някой дето разбира от езици и термини да ми преведе колко и е разхода на гориво.Lincoln MKZ is powered by a 263-hp 3.5L Duratec® 24V V6. This engine generates smooth and responsive performance while achieving excellent fuel efficiency.* The 6-speed SelectShift(TM) Automatic(TM) transmission is designed with a wide range of gear ratios for low-speed acceleration and excellent fuel economy. It also has a manual mode that lets you shift the gears like a manual, but without the clutch, for that added performance feel. *2011 EPA-estimated 18 city/27 highway/21 combined mpg, FWD.
Коментар
-
Туй значи, Краси, че градско с един галон (3.7 литра) изминава 18 мили (29 km), на магистрала с един галон изминава 27 мили (43.5 км) и на смесено - 21 мили (33.8 км)... или обърнато в наши мерни единици:градско гори: 12.7 л/100 кмна магистрала: 8.5 л / 100 кмсмесено: 10.9 л / 100 кмАз друго си мисля...Виждал съм църквите в Гърция, дори и в най-забутаните села.Всички виждате и нашите...Виждал съм колата, в която се вози Вселенския патриарх Вартоломей в Цариград, както и микробусчето, с което пристигнаха гръцките митрополити на една служба във вселенската патриаршия...Коментарът е за вас, които сте християни.Аз не вярвам в подобни религии.Ето една църква в Гърция, в село с население 1500 човека т.е. съизмеримо с моето (и носещо същото име, между другото)...
Коментар
-
Българската църква си живее на своя остров и разчита на бедните хора да пускат лептата си в кутиите й, докато най-безцеремонно и безпардонно се вози в скъпи коли, носи скъпи часовници и се тресе от скандали за земи пари. Манастирите са се превърнали в молове - ако имаш пари, може да се помолят за теб, ако нямаш - сори. Майка ми преди 2 години даде 5 лева, за да може попа да каже една молитва. Ходила съм в няколко манастира извън БГ, все православни, и такова тинтири-минтири няма. Всички са услихнати, а тук ако вида усмихнат свещенник, знаи някой му е бутнал пари - всички ходят с едни джуки напред, все едно иде второ пришествие. Много мои познати в Испания и Англия си отгледаха децата в църквата - ставят ги в местната църква, ако има някаква работа да вършат. Църквата им дава храни и дрехи. Ако имаш някакъв проблем, депресиран си или просто нещо не ти е кеф - винаги можеш да говориш с местния свещенник - не да му отидеш на крака, трябва само да му звъннеш, и той ще цъфне веднага щом може на вратата. А за тук не ми се говори - това върхът на наглостта. Били уморени... ако яде по-малко, спазва постите и свали дебелото си шкембе, може гърбът да спре да го боли. А цената е 36 000 в САЩ, докато дойде до тук.... ехееее.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Бас давам,че я е купил заради емблемата.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
@Коцев: Да, колите в САЩ са много евтини. Почти наполовина, отколкото в Европа.Относно ценоразписите в църквите - само и единствено в България мжое да се види да се продават свещи в храма.Навсякъде където съм ходил, вкл и в българските църкви в Турция, свещите са оставени свободно да се вземат, а до тях - кутия за дарения. Можеш да пуснеш колкото ти е на сърце (или да не пуснеш).Свещениците са Свещеници. Няма да забравя как ни посрещна отец Алкесандър в Одрин... Почерпа ни чай, сладки, даде ни много ценни напътствия за Цариград (за там пътувахме)... прати един негов приятел да ни разведе из Одрин... А свещеника на нашата селска църква даже не съм го виждал. Всъщност видях го последно на венчавката ми, беше доста пийнал, да не казвам по0силна дума...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар