Не зная какви са ти доходите, но на твое място бих се позамислил сериозно за разходите по колата. Също, дали ще прехвърлиш метана, на какво гориво ще караш. Мареа - та не е икономична кола, имам наблюдение от доста марки и модели. Данъкът с тези няколко коня над 100 не е малък. Това, че имаш кола за части, не означава, че ще ти спести кой знае какви разходи.Прецени си нещата, най-вече за какво ще я ползваш - да се придвижиш от А до Б, да се гъзарееш пред мацките, да влачиш багажи насам - натам...Моите уважения към каращите Мареа, имал съм няколко италианки, все още имам едно Уно, но Мареа не я харесвам. Особено 1,6.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Мареа за първа кола?
Collapse
X
-
muns61 написа:Не зная какви са ти доходите, но на твое място бих се позамислил сериозно за разходите по колата. Също, дали ще прехвърлиш метана, на какво гориво ще караш. Мареа - та не е икономична кола, имам наблюдение от доста марки и модели. Данъкът с тези няколко коня над 100 не е малък. Това, че имаш кола за части, не означава, че ще ти спести кой знае какви разходи.Прецени си нещата, най-вече за какво ще я ползваш - да се придвижиш от А до Б, да се гъзарееш пред мацките, да влачиш багажи насам - натам...Моите уважения към каращите Мареа, имал съм няколко италианки, все още имам едно Уно, но Мареа не я харесвам. Особено 1,6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар