Всичко опира, дали ти харесва на визия. Голямото си е голямо. В него можеш и да не возиш плочки и цимент, но в малкото, и да искаш, не можеш да ги возиш тези работи. Така че, главното е дали ти харесва, като я погледнеш тази кола, а не какво ще возиш, защото вкусове - всякакви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Мареа за първа кола?
Collapse
X
-
ele написа:И какво ще носи в тая Марея - плочки, цимент? Голямото домочадие ще вози??? Ако си млад човек, а на такъв ми приличаш, и нямаш намерение да се жениш и да гледаш семейство, вземи си нещо по-евтино и малко, което ще ти върши работа, ще е по-евтино за поддръжка и ще гори по-малко, и си изхарчи останалите пари за нещо по-хубаво. Това, че имаш марея на части не значи, че някога ще ги използваш и се надявай да не опираш до смяна на части.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Разликата в разхода е минимална. Вие на палатка или за риба ходили ли сте като говорите за багаж Цените на частите са 1към1 с Браво/Брава, возията е по-добра, място бол. Какво още?Може да ти е малко кофти за паркиране, но след месец ще и свикнеш.В Бравата, каквото е трябвало винаги съм го побирал, но с колко мъка аз си знам."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Определено Мареата , особено комби , е идеална за първа кола според мен ! Първата кола , на която карах, беше такава 1.8 бензин (без газ) , караше се адски лесно , паркираше се адски лесно , маневрена , огромен багажник и голяма видимост назад . Толкова се разглезих с нея , че после в Пунтото ми беше много дисконфортно ...Части има много нови и втора ръка ... Единствено се сещам сега , че данъка на хубавите за мен двигатели ( 1.6 , 1.8 и 1.9 JTD ) е по-голям , понеже са над 100 коняele написа:И какво ще носи в тая Марея - плочки, цимент? Голямото домочадие ще вози??? Ако си млад човек, а на такъв ми приличаш, и нямаш намерение да се жениш и да гледаш семейство, вземи си нещо по-евтино и малко, което ще ти върши работа, ще е по-евтино за поддръжка и ще гори по-малко, и си изхарчи останалите пари за нещо по-хубаво. Това, че имаш марея на части не значи, че някога ще ги използваш и се надявай да не опираш до смяна на части.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
dikanio написа:Не мога да разбера това уточнение "като за първа кола"!?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
"като за първа кола" означава, че му трябва такава кола, която ако удари поради неопитност, няма да го заболи много главата.Факт е от личния ми опит, че досега съм катастрофирал единствено и само с първата ми кола, мамината Жигулка Маруся. След като придобих опит, си купих собствена кола, една, втора, трета, четвърта...ен-та... които, да пази Господ, до сега не съм удрял (не броим няколко одрасквания по боята)
Коментар
-
Благодаря за отговорите. Сега съм на 17 март месец почвам листовки. Спрях се точно на мареа защото едно , че имам една на части второ , че докато беше здрава съм я карал много. Баща ми винаги ми е давал да карам де на полигона де на пътя за към село "около 6-7 колиметра ако завои" Проблема изниква там че тази която е на части е 2.0 и от нея незнам какво точно мога да ползвам ако си взема 1.6 1.7
Коментар
-
SamyBG написа:Благодаря за отговорите. Сега съм на 17 март месец почвам листовки. Спрях се точно на мареа защото едно , че имам една на части второ , че докато беше здрава съм я карал много. Баща ми винаги ми е давал да карам де на полигона де на пътя за към село "около 6-7 колиметра ако завои" Проблема изниква там че тази която е на части е 2.0 и от нея незнам какво точно мога да ползвам ако си взема 1.6 1.7FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Ами значи изглежда бензинка ще си взема НО , пак има едно НО тази която аз имам има инсталирана и метанова удедба "беше такси" и това ме навява на мисълта че ще остава да събира прах някаде...А и може ли да ми кажете дали е скъпа като цяло подръжката на колата ?Смисъл : накладки/амортисьори/гуми/масла и всички тия дребни работи. Въпросите ми може да ви изглеждат много глупави но след като стана една беля вече няма на кого да ги задам тези въпроси...
Коментар
-
SamyBG написа:А и може ли да ми кажете дали е скъпа като цяло подръжката на колата ?Смисъл : накладки/амортисьори/гуми/масла и всички тия дребни работи. Въпросите ми може да ви изглеждат много глупави но след като стана една беля вече няма на кого да ги задам тези въпроси...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар