Пуснах няква програма AntiSpyWare2Guardда оправи WIN XP и уж всички беше наред ама сега ми изчезнаха всички икони от екрана
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скапа ми се WIN XP
Collapse
X
-
Е щом само иконите ти няма, пробва ли десен бутон върху десктопа, "arrange icons by" - "show desktop icons"Или си пусни windows explorer и виж в директория "Desktop" дали ти стоят shortcuts на иконите.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Orcinus
Закъсали сте го. Искрено се радвам, че се опитвате да помогнете, ама искрено.Ключар, систем рестор ако не те оправи, си барнал Големия гювеч (разбирай инсталирал си туй, що не гасне) Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
Коментар
-
Orcinus написа:Закъсали сте го. Искрено се радвам, че се опитвате да помогнете, ама искрено.Ключар, систем рестор ако не те оправи, си барнал Големия гювеч (разбирай инсталирал си туй, що не гасне) Yellow_Flash_Colorz_PDT_45Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Orcinus написа:Закъсали сте го. Искрено се радвам, че се опитвате да помогнете, ама искрено.Ключар, систем рестор ако не те оправи, си барнал Големия гювеч (разбирай инсталирал си туй, що не гасне) Yellow_Flash_Colorz_PDT_45FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Re: програма
kluchar написа:Ако не е интернета
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар