Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви автомобили карат в Япония !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви автомобили карат в Япония !

Днес попаднах на едана статия, и както е модерно да се казва - "Гледам и не вярвам на ушите си" http://ruse-news.com/modules.php?nam...rder=0&thold=0 " Катастрофа за милиони Най-скъпата катастрофа в света е станала в Япония, съобщава сайтът на вестник ,,Мирър
    Прикачени файлове
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Японските марки нямат историята, харизмата и престижа на италианските супер коли, но перформанса го докарват на три пъти по-ниска цена. Ако искаш да си гъзар си купуваш италианска пичеловка. Ако искаш просто да си най-бързият, си купуваш японска кола :D
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

По телевизията сутринта казаха, че автомобилите са отивали на сбирка на местен клуб на луксозни автомобили (кат’ нашия форум нещо)... и са се движили със скорост над 150 км/ч в колона. Единият нещо поднесъл, и всички в него Наистина скъпа катастрофа, мамка му...

Коментар

Една жълта няма.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

На никой не го пожелавам Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
          Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
          Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ще помоля за превод.Моля колегите които разбират от чужди езици да го преведат.Аз от цялото видео разбрах само ,че за ферарита си приказват тия хаймани.В тая връзка се появила следната обява:Продавам няколко ферарита за части.При добър майстор може да се сглоби едно здраво.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Не ги мислете, застрахователите ще им платят достатъчно, че да си купят нови. Хубу че не бяха в БГ, сигурно нищо нямаше да им платят и стотинка.
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                Хубу че не бяха в БГ, сигурно нищо нямаше да им платят и стотинка.
                Специално на хората в България, които имат такива коли, щеше да им е все тая дали застрахователите ще им ги платят. От друга страна, нито една застрахователна компания в България няма да посмее да разиграва такива хора.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Тука само застрахователите май карат такива, така че ще се наложи да си платят от единия джоб на другия
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

dikanio: To ако им е все тая, няма да ги застраховат. Ама ги застраховат, значи не им е все тая.То и аз с моята 14 годишна кола, ако имам връзки, и мен няма да ме разиграват, то по-скоро е до връзки. Обзалагам се, че ако си купя ферари и нямам връзки, ще ме разиграват. Ето повече инфо на инглиш, предполагам повече хора го говорят от японския.http://jalopnik.com/japan-ferrari-crash/

Коментар

Re: Какви автомобили карат в Япония !

Dido_Lyubenov написа:
                      Заради катастрофата движението по пътя е било затворено за шест часа, които бяха необходими на службите да разчистят останките от скъпите лимузини. Айде сега някой да каже, че японските коли са по- хубави от италианските
                      И забележете нужни съм им били часове.Ако това бе в България колко ли щеше да им е необходимо да се справят ???????
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Re: Какви автомобили карат в Япония !

sharpradi написа:
                        Dido_Lyubenov написа:
                        Заради катастрофата движението по пътя е било затворено за шест часа, които бяха необходими на службите да разчистят останките от скъпите лимузини. Айде сега някой да каже, че японските коли са по- хубави от италианските
                        И забележете нужни съм им били часове.Ако това бе в България колко ли щеше да им е необходимо да се справят ???????
                        В БГ и 2 часа да им отнеме, най-малко половината чакащи да минат ще са недоволни, че е бавно.

Коментар

Това ще е много яко, ако всички коли са застраховани в една компания
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ele написа:
                            Обзалагам се, че ако си купя ферари и нямам връзки, ще ме разиграват. /
                            То това "имам ферари", а "нямам връзки" в България е абсолютно невъзможно.

Коментар

Orcinus написа:
                              ele написа:
                              Обзалагам се, че ако си купя ферари и нямам връзки, ще ме разиграват. /
                              То това "имам ферари", а "нямам връзки" в България е абсолютно невъзможно.
                              И аз мислех да го напиша това, ама ще почнат едни спорове с ele, и ще се отклоним съвсем от темата :D
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                              X