Днес попаднах на едана статия, и както е модерно да се казва - "Гледам и не вярвам на ушите си" http://ruse-news.com/modules.php?nam...rder=0&thold=0 " Катастрофа за милиони Най-скъпата катастрофа в света е станала в Япония, съобщава сайтът на вестник ,,Мирър
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви автомобили карат в Япония !
Collapse
X
-
Ще помоля за превод.Моля колегите които разбират от чужди езици да го преведат.Аз от цялото видео разбрах само ,че за ферарита си приказват тия хаймани.В тая връзка се появила следната обява:Продавам няколко ферарита за части.При добър майстор може да се сглоби едно здраво.
Коментар
-
ele написа:Хубу че не бяха в БГ, сигурно нищо нямаше да им платят и стотинка.
Коментар
-
dikanio: To ако им е все тая, няма да ги застраховат. Ама ги застраховат, значи не им е все тая.То и аз с моята 14 годишна кола, ако имам връзки, и мен няма да ме разиграват, то по-скоро е до връзки. Обзалагам се, че ако си купя ферари и нямам връзки, ще ме разиграват. Ето повече инфо на инглиш, предполагам повече хора го говорят от японския.http://jalopnik.com/japan-ferrari-crash/Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Re: Какви автомобили карат в Япония !
Dido_Lyubenov написа:Заради катастрофата движението по пътя е било затворено за шест часа, които бяха необходими на службите да разчистят останките от скъпите лимузини. Айде сега някой да каже, че японските коли са по- хубави от италианскитепървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Re: Какви автомобили карат в Япония !
sharpradi написа:Dido_Lyubenov написа:Заради катастрофата движението по пътя е било затворено за шест часа, които бяха необходими на службите да разчистят останките от скъпите лимузини. Айде сега някой да каже, че японските коли са по- хубави от италианскитеВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Orcinus
ele написа:Обзалагам се, че ако си купя ферари и нямам връзки, ще ме разиграват. /
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар