Улично куче отговаря най-добре на изискванията ти. С тия 50 лв. ще го ваксинираш, и ще му извадиш паспорт. Гледал съм 12 години такова, падна ми се невероятно умно куче с благ характер, за цялото време се е изпишкала 4-5 пъти на килима, и веднъж изяде една тава с Руло Стефани, което бяхме оставили на пода на балкона. Други бели не е правила. С много мъка се разделихме преди две години.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво куче да си взема?
Collapse
X
-
Мистър Петков,май не си наясно колко пари ще трябва да си приготвиш за "обслужване"и"подръжка" на кучунцето.Това лято за моя Пекинез хвръкнаха 300 кинта за операция,инжекции и т.н.,че те имат проблеми с очите.Ако си мислиш,че няма да се привържеш към него се лъжеш жестоко,не можеш го изхвърли после,че и на никой няма да го дадеш да го гледа.Нали се сещаш,че ВСЯКА божа сутрин и вечер е задължително на разходка,няма дъжд,пек или сняг.Ако пък имате и деца,малиии.Моя дребосък е като дявол за кученцето след като си отидем на село при нея.П.С.Булонката също не е лош вариант.
Коментар
-
За парите ми е ясно, че гълта много, за това гледам да е фрий. Аз ако няма да се привързвам, изобщо няма да го взимам Разхождането е гърча, но ще се преживее Май трябва да си взема гупички..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:За парите ми е ясно, че гълта много, за това гледам да е фрий. Аз ако няма да се привързвам, изобщо няма да го взимам Разхождането е гърча, но ще се преживее Май трябва да си взема гупички...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Е вие го наплашихте човека. Моя пес яде между 25 и 30 кила гранули месечно, отделно доста човекшка храна. Купувах му скъпа храна едно време, по 8-10 лв килограма /докато е подрастващ трябва скъпа храна/, обаче не му харесваше, сменях марките, но класа все висок, не ги хареса, докато случайно не открих, че му харесва една от най-евтините- Дарлинг от метро, не съм гледал колко пари е точно, ама мисля 30-40 лв са 15 кг. Ветеринаря взема около 30 лв за ваксина, казвам някаква средна цифра естествено, разни манипулации за почистване, рязане на нокти и т.н. са по 10-20 лв, вече операциите почват от 100 до безкрайност. Много груби цифри са това де. Обезпаритяващи са по 15-20 лв да кажем за 3-4 месеца. В заключение ще ти кажа, че и 1000 да ми струва на месец, пак ще си взема.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Що да го плашим човека, нека да знае за какво иде реч, да не остане после изненадан. Иначе за храната е вярно - моето куче също не яде скъпите храни, яде най-евтината, някаква българска, сега не се сещам марката. Сега я смених с евтината на карфур.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Вземи си някое с хубава козина, и да е мъжко.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
pakumba написа:Е вие го наплашихте човека. Моя пес яде между 25 и 30 кила гранули месечно, отделно доста човекшка храна. Купувах му скъпа храна едно време, по 8-10 лв килограма /докато е подрастващ трябва скъпа храна/, обаче не му харесваше, сменях марките, но класа все висок, не ги хареса, докато случайно не открих, че му харесва една от най-евтините- Дарлинг от метро, не съм гледал колко пари е точно, ама мисля 30-40 лв са 15 кг. Ветеринаря взема около 30 лв за ваксина, казвам някаква средна цифра естествено, разни манипулации за почистване, рязане на нокти и т.н. са по 10-20 лв, вече операциите почват от 100 до безкрайност. Много груби цифри са това де. Обезпаритяващи са по 15-20 лв да кажем за 3-4 месеца. В заключение ще ти кажа, че и 1000 да ми струва на месец, пак ще си взема.
Коментар
-
Immortal написа:pakumba написа:Е вие го наплашихте човека. Моя пес яде между 25 и 30 кила гранули месечно, отделно доста човекшка храна. Купувах му скъпа храна едно време, по 8-10 лв килограма /докато е подрастващ трябва скъпа храна/, обаче не му харесваше, сменях марките, но класа все висок, не ги хареса, докато случайно не открих, че му харесва една от най-евтините- Дарлинг от метро, не съм гледал колко пари е точно, ама мисля 30-40 лв са 15 кг. Ветеринаря взема около 30 лв за ваксина, казвам някаква средна цифра естествено, разни манипулации за почистване, рязане на нокти и т.н. са по 10-20 лв, вече операциите почват от 100 до безкрайност. Много груби цифри са това де. Обезпаритяващи са по 15-20 лв да кажем за 3-4 месеца. В заключение ще ти кажа, че и 1000 да ми струва на месец, пак ще си взема.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Като че ли живеем в различни държави... Това само ме радва де Преди време котката ми на главата получи някакво възпаление, поду й се главата като топка и беше пред умиране. Сутринта рано в неделя я заведох на доктора, който живее там, където му е и кабинета. Антибиотици, упойки, цепване на подутината да изтече гадната гной, 3-4 визити през ден за да й бие нова инжекция... Цялата работа ми излезе 25 лв всичко.Чета из нета цена за поставяне на чип на куче - едни цени, свят да ти се завие.Моя доктор взима 30 лв общо за чип и поставяне. Както казвам, яко ви дерат.
Коментар
-
+1 за приюта, брат ми си взе от там и стана едно симпатично малко сладурче.Ние си взехме едно от лозето (беше новородено и се беше оплело в едни храсталаци), цялото в кърлежи с отровена кръв, но след дълги лечения кучето е добре, вече е на 4 години и е 1 педя и половина висока.И слуша много, ама много.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар