Колеги, с жената въртим една идея да си вземем кученце...Ще го гледаме в апартамент.Моите предпочитания са, да няма огромна падаща постоянно козина, да не е злобарче, да не е прекалено скъпо (до 50-тина лева, ако офертата си заслужава, може да се измисли нещо), най-добре безплатно и да подлежи на елементарно обучение.Ако имате някакви преки впечатления по дадена "марка" кучета ще са добре дошли Ако пък някой може директно да ми предложи животинче, моля да го прави на лично, за да не разводняваме темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво куче да си взема?
Collapse
X
-
Веднага ти препоръчвам Джак Ръсел...но започват от към 300-400лв...Другото което мога да препоръчам е да огледате в приютите за някой симпатичен дребосък!! Така хем ще направите добро хем ще имате хубаво животинче. Често там попадат и хубави животни които са били изгубени от стопаните им...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
В никакъв случай не си взимай Джак Ръсел каквото са ти преложили. Той има падаща козина в огромни пропорции целогодишно. Ако искаш всичките ти мебели и дрехи да са в косми- ОК.И да не ме разберете погрешно. Аз имам Джак Ръсел и го обичам сигурно повече от мен самият . Просто ти казвам от собствен опит какво ще се случи, а след като го обикнеш, душа няма да ти даде да го махнеш и ще си търпиш последствията. Вземи си някой пинчер. Всички казват че са злобни, но нашите имат такъв и е с характер на котка. Всичко е до това как си го възпиташ.Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
Re: Какво куче да си взема?
M5kov написа:Колеги, с жената въртим една идея да си вземем кученце...Ще го гледаме в апартамент.Моите предпочитания са, да няма огромна падаща постоянно козина, да не е злобарче, да не е прекалено скъпо (до 50-тина лева, ако офертата си заслужава, може да се измисли нещо), най-добре безплатно и да подлежи на елементарно обучение.Ако имате някакви преки впечатления по дадена "марка" кучета ще са добре дошли Ако пък някой може директно да ми предложи животинче, моля да го прави на лично, за да не разводняваме темата.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
куче за 50 лв не знам, не съм чул да има толкова евтино породисто. Аз лично бих си взел от приют, първо са невероятни сладури, второ всяка порода има специфични болести, с непородисто в известна степен избягваш проблема. Иначе и да гледаш голямо куче в апартамент няма разлика с малко, все муе мъка, голямо или малко, какво значение има, като е затворено и само по цял ден и няма какво да прави, освен да спи... Имам ротвайлер и 4 години го гледах в апартамент, а всяка събота и неделя го водих на къща с двор, той не искаше да се разхожда през седмицата, чакаше само уйк енда, свърши работа и ме дърпа към нас... От година е на къща с двор и има внимание целодневно- разцъфна, все мята опашка, наедря... Добре си помисли дали имаш нужното време да му го отделяш, не е самод а го вземеш, па после майната му, да спи по цял ден у вас и единсвеното внимание да е сутрин и вечер.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Аз имам голдън ретривър, но все пак живея в къща с двор. По цял ден кучето е на двора, в специално заградено за него, доста обширно пространство. Като се прибера, го прибирам в къщи (минава през банята поне за лапите, а ако се е освинила - и цялата).Пуска косми, но не е страшно - лесно се чистят с прахосмукачката А и като го сресваш по-честичко, остават на четката. Другия вариант е лабрадор - той и косми много не пуска. Характерът им е почти еднакъв. Изключително приятелски настроени кучета. И много много интелигентни... чак понякога ме изумява.Обаче за в апартамент - не знам... Може би наистина мопс-а е най-добре. Братовчед ми гледа такъв звяр... Мен хич не ме обича и все ме лае...само като ме види и ме почва - ававававававав
Коментар
-
Малко се отнесохте с предложенията. Не държа да е породисто, просто да е сладко и отчасти да отговаря на горните условия"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Колкото и да е невероятно, не се скубе пуделът! Това е най-ителигентното куче, не напразно по цирковете са толкова много. Привързва се към стопаните, не е агресивно към деца. Също не е много палаво, за разлика от териерите. Отвреме-навреме се подстригва малко, но това е 2 пъти годишно.И най-важното, лесно се възпитава.Ако ти подаряват кокер шпаньол, бягай надалеч! :DПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Имам Джак Ръсел в къщи, на 3 месеца...вече почна да си показва нрава! Няма такъв дивак! Все едно има люта чушка в г**а и е супер отмастителен, но за сметка на това е страшно умен, много любвеовилен и има страшна стойка още от бебе! Говедцето ми беше скрило обувките в 2та края на апартамента, защото го ударих с вестник! На 3 месеца се научи да връща играчките като му ги хвърля и сам си подрежда! Мисля, че при хората от които го взехме остана едно женско и го продават за около 200 - цената е ниска но се продава само на семейство, което ще се грижи много за него и ще го обича! А за твойте изисквания ти препоръчвам дакел!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
M5kov написа:Малко се отнесохте с предложенията. Не държа да е породисто, просто да е сладко и отчасти да отговаря на горните условияPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар