Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Събуха ми колата!!! Ама пак си я обух....
Collapse
X
-
Секретните болтове са задължителни. Най-малкото, първо ще свалят на колите, които нямат секретни болтове, вместо да се мъчат с теб. Аз дори имам навика секретните ключове да държа в чантата с документите. Иначе могат да отворят багажника и дотам със "секретното". Но има и неудобство: миналата седмица вкарах колата в сервиз, за да сменят задни накладки и по едно време ми се обажда майсторът: "Кажи къде е секретният ключ, че преобърнахме цялата кола и го няма.". Голям смях...
Коментар
-
Щеше да е много комично да видиш тия джанти с гумите преди да видиш колата си.Бих дал всичко да ти видя изражението, когато си ги подминал и си видял колата сабута. :DНещо като историята на Хитър Петър с царвулите му и агнето на попа! На това му се казва истински късмет - да се проявявя в екстремни моменти.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Малко преди да дойде демокрацията на един познат така му бяха взели джантите заедно с новите му гуми на Жигулата обаче му бяха сложили други джанти с износени гуми . Милицията идва но какво да направи. Приятеля ми се примири със съдбата и кара Жигулката с износените гуми . За щастие обаче пука гума и отива на вулканизатор. Вадят вътрешната гума и хоп на нея с тебешир е написан номер на кола . Значи тази вътрешна гума е била убождана и носена на вулканизатор. Тогава беше практика вулканизатора да напише номера на колата ти върху гумата за да знае на кого е. Той взема тая вътрешна гума с надписа и направо в КАТ . Там по номера виждат на кого се води колата и адреса му. Отива с катаджии на тоя адрес и вижда на неговата Жигула новите си гуми. Полицаите извикват собственика и той дава обяснение че ги е вземал временно само да мине колата си през годишния преглед и пак щял да ги върне .Тогава на преглед гледаха за износени гуми и прошка нямаше.Да ,ама съдът му лепна две годинки за това вземане даване.
Коментар
-
Kuku написа:В жк.Надежда, отстрани на бл.439 се случва случката.Другата събута кола, сребристо ’Пежо 406’ комби, е пред бл.440, а останалите три автомобила са в жк.Свобода.Още се чудя, дали да ходя на стругар или просто да си взема едни секрети от магазин..... сякаш клоня повече към стругаря
Коментар
-
Kuku написа:В жк.Надежда, отстрани на бл.439 се случва случката.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
nedialk00
аз съм потресен, направо се връщаме в борческите години... и все повече си мисля че палежите и тези кражби на гуми са плод на липса на автомобили в платените паркинги или в застрахователни войни...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар