Вчера сутринта се събудих без джанти и гуми на колата
От няколко години не бях чувал на някой да са му сваляли джантите и да остава на трупчета, в моя случай на тротоарни плочки!Така намерих колата в 11:30ч.
След около два часа размотаване покрай колата, чакайки полицаите, разговаряйки със съседи, оглеждайки за други щети и прочие, покрай мен минаха двама клошари от ромлянски произход.Ненадейно, след около две минути се обърнах по посоката в която заминаха тия двамата и какво да видя?!?!?!?!??!Тия товарят в количката гуми в края на улицата
Един спринт до тях и какво да видя - моите гуми с джанти
Видяли ги скрити в храстите до трафопоста и решили да ги извлачат - мястото е отбелязано с червено кръгче на снимката.
Както ги бяха натоварили на количката само ги добутаха до колата ми и ги почерпих по 10лв. на гума и след още два часа си ги монтирах обратно на колата
Равносметката е 5 часа нерви, тичане, разправии и 86лв. задна ножица - 40лв. на мангалите и 46лв. за нови болтове.
Сега ми предстои купуване на секретни болтове и инвестиция в платен паркинг.....Чудно ми е друго - какво се случва напоследък в тоя град?Палят се коли, крадат се гуми.... само в Надежда и Свобода в същата нощ е имало общо 5 /пет/ кражби на гуми с джанти, казаха полицаите, като за щастие аз успях да намеря моите, но другите четирима потърпевши не са

Коментар