Хора проблемам ми е следния ако има някой хакер да помага.Изкам в личния си компютър да намеря папката от диск С/ с паролите на регистрацийте.Преди я бях намирал ама неси спомням каде стоеше. Не се хабете да спамите от рода за кво ти е или питай си човека ако можете да помогнете БЛАГОДАРЯ!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парола на фейс
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Няма такава универсална папка, в която да ти стоят надиплени в явен вид паролите за всички видове регистрации . Ако изобщо позволяваш на браузъра, който ползваш, да ти запомня паролите, търси си ги чрез средствата, които предлага съответния браузър.loki ти е обяснил как става с мозилата. По подобен начин се визуализират и паролите, които е запаметил Google Chrome.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Някой друг да има идея щото два дена я търся тая папка и ще откача вече,а относно това че нямало такава папка съм10000% сигурен че има щото съм я виждал с очите си ! Ако не се сещате за папката къде се намира дайте идея за някоя програма която да чете паролите в гугъл хром,и по точно тая на фейс.
Коментар
-
dikanio написа:ele написа:shefa_nuti написа:Хахаха много сте весели спамаджийте кажете тогава програма щом сте толкова отворениВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар