Нета им е добре познатия оптичен на СПНЕТ, така че проблеми няма да имаш. В момента Комнет имат 50% отстъпка за интернета.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой нет доставчик - Бургас
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:Таксата е 29.90 на месец за интернет,мобилен телефон и 40 канала тв. Това ми е от Бургаснета.
Коментар
-
krasio_79bs написа:От днес съм вече на СпектрумнетОптика до дома и ала бала. За сега не съм го пробвал как ще е с торент клиентаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Почнаха ми ядовете с поддръжката на Спектрум нет. Вчера при включване на нов абонат във входа ни са монтирали някаква кутия (вероятно сплитер).Та при монтажа са ми прекъснали връзката.Подадох сигнал и от вчера по обяд чакам да ми се обадят кога ще дойде техник да си оправи грешката.След повече от 24 часа и 3 обаждания все още не са се обадили.Добре ,че все още имам и Бургаснет та да мога да ползвам него.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Почнаха ми ядовете с поддръжката на Спектрум нет. Вчера при включване на нов абонат във входа ни са монтирали някаква кутия (вероятно сплитер).Та при монтажа са ми прекъснали връзката.Подадох сигнал и от вчера по обяд чакам да ми се обадят кога ще дойде техник да си оправи грешката.След повече от 24 часа и 3 обаждания все още не са се обадили.Добре ,че все още имам и Бургаснет та да мога да ползвам него.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Кат` няма нет ша гледа телевизия... на новия телевизор Не бих го сменил бургаснет за тея ментели, пък ако ще и лаптоп и тв и смарт едновременно да ми дадат. Тъпото е в централизирания им инфоцентър. Докато се разбере от де се обаждаш, коя улица... Току виж объркали и Карлово с Калофер. Имах такива проблеми с БТК ...
Коментар
-
След като изревах и у форума им,явно взеха проблема при сърце и на 30 та минута се свързаха с мен.След още 30 минути техника беше на вратата и се оказа ,че са пуснали G Pon услуга по кабела,а моят рутер е от старите PON.Смениха го с нов G Pon с WI FI и тн . и вече всичко работи безпроблемно.
Коментар
-
Joro написа:Кат` няма нет ша гледа телевизия... на новия телевизор Не бих го сменил бургаснет за тея ментели, пък ако ще и лаптоп и тв и смарт едновременно да ми дадат. Тъпото е в централизирания им инфоцентър. Докато се разбере от де се обаждаш, коя улица... Току виж объркали и Карлово с Калофер. Имах такива проблеми с БТК ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар