И мен това ме устройва,за 25 без договор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой нет доставчик - Бургас
Collapse
X
-
Как те устройва като не ти изпълнява дори договора, по договор пише 60 мегабита, от графиката виждам, че имаш 25. Нали правиш разлика между мегабит и мегабайт? Ако увяхнат бг торентите друга песен ще запеешnai7 написа:И мен това ме устройва,за 25 без договор.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
nai7 написа:.....Ами не те знам ти какво искаш за 20 лв,най-вероятно светлина скорост,или ще оперираш със милиони та трябва да е със скоростта на светлината.Ако искаш по бърз ще си платиш малко повече и си готов за 20 лв толкова.Аз давам 25 и тегля със 9.0-9.7 Мбс.
Коментар
-
spark написа:Как те устройва като не ти изпълнява дори договора, по договор пише 60 мегабита, от графиката виждам, че имаш 25. Нали правиш разлика между мегабит и мегабайт? Ако увяхнат бг торентите друга песен ще запеешnai7 написа:И мен това ме устройва,за 25 без договор.
Коментар
-
Чак прехвален не бих казал, но за 20лв. толкова. Но разликата с посочените скорости от мен и тези при теб са очевадни.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
mnpenchev
Краси, виж ми мнението от предната страница... аз съм с 30М/бита и 160+ канала за 32.90лв. ако искаш довечера ще ти пусна няколко скрийна за скорост. Дават ти оптика до вкъщи + рутер за без пари.Промоцията която си посочил е само за нови абонати, ако вземеш телевизора, кабелната и интернета ти идват за без пари за 2 години.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Някой ползва ли нет от Мтел?Снощи ми пуснаха мухата за изгоден договор с Мтел включващ интернет 50 Mbps,мобилен план и телевизия + подарък 32 инча ЛСД Тошиба с FULHD. Та бива ли им нета на тия ментали?Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Подписах договора.За жалост поради големият интерес са изчерпали модела с Фул ХД и сега имат само с ХД рейди. Плана за телефона не ме бърка,не мисля да го ползвам активно.Така или иначе давам по 20 лв на месец за нет в момента за + 10 лв. ще ми остане телевизор. Впечатления за нета ще постна след седмица ,когато го пуснат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар