Бил съм и на digicom и Unacs, от четири години съм на ComNet и съм много доволен. Коректно отношение, постоянна гарантирана скорост, своевременна поддръжка. Какво му трябва на човек?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой нет доставчик - Бургас
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Ей сега пробвах тази гарантирана скорост на комнет - от сайта на майкрософт повече от 200к не вдигна (тегля дот.нет 2.0), от dsl.cz ми показва скорост 1МБит (а уж са 20 външен).През спнет го пуснах току що - вдигна 2.8МБ/сек. Така че комнет = без външен нет.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Ей сега пробвах тази гарантирана скорост на комнет - от сайта на майкрософт повече от 200к не вдигна (тегля дот.нет 2.0), от dsl.cz ми показва скорост 1МБит (а уж са 20 външен).През спнет го пуснах току що - вдигна 2.8МБ/сек. Така че комнет = без външен нет.
Коментар
-
Аз съм на Унакс откакто ползвам интернет като цяло.В началото бяха зле при по-силни дъждове,снегове и ветрове,но от няколко години насам никакви ядове.Таксата ми е 25лв. като плащам 50лв. за 2 месеца,а ползвам 3 месеца.Дефакто излиза 16лв. и някакви стотинки месецаEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Как теглиш със 7МБ като външния ти нет е 20Мбита по договор ми е много чудно или за теб интернета свършва с едната замунда?Външния нет на комнет е мега зле, имам поне 5-6 приятели в различни части на Бургас и положението е еднакво навсякъде.Аз бих избрал СПНЕТ, дадоха ми безжичен рутер с 2 антенки и си гледам през него филмите от компа на телевизора без кабели през уайърлеса.nai7 написа:spark написа:Ей сега пробвах тази гарантирана скорост на комнет - от сайта на майкрософт повече от 200к не вдигна (тегля дот.нет 2.0), от dsl.cz ми показва скорост 1МБит (а уж са 20 външен).През спнет го пуснах току що - вдигна 2.8МБ/сек. Така че комнет = без външен нет.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
gamma написа:Жоро, Бургас Нет са ти най-близо Ние от шест години сме на тях и досега не сме имали абсолютно никакви проблеми. Е, все пак съм на един суич разстояние но Краси ти каза и другите предимства.
Коментар
-
mnpenchev
spark написа:Как теглиш със 7МБ като външния ти нет е 20Мбита по договор ми е много чудно или за теб интернета свършва с едната замунда?Външния нет на комнет е мега зле, имам поне 5-6 приятели в различни части на Бургас и положението е еднакво навсякъде.Аз бих избрал СПНЕТ, дадоха ми безжичен рутер с 2 антенки и си гледам през него филмите от компа на телевизора без кабели през уайърлеса.
Коментар
-
spark написа:Как теглиш със 7МБ като външния ти нет е 20Мбита по договор ми е много чудно или за теб интернета свършва с едната замунда?Външния нет на комнет е мега зле, имам поне 5-6 приятели в различни части на Бургас и положението е еднакво навсякъде.Аз бих избрал СПНЕТ, дадоха ми безжичен рутер с 2 антенки и си гледам през него филмите от компа на телевизора без кабели през уайърлеса.nai7 написа:spark написа:Ей сега пробвах тази гарантирана скорост на комнет - от сайта на майкрософт повече от 200к не вдигна (тегля дот.нет 2.0), от dsl.cz ми показва скорост 1МБит (а уж са 20 външен).През спнет го пуснах току що - вдигна 2.8МБ/сек. Така че комнет = без външен нет.
Коментар
-
Малко или много това е при мен. Два произволно избрани сървара.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар