Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светлоотразители за децата на Фиат Форум България от ЕКО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес посредством колегата mitenceto89 при мен пристигна известна бройка светлоотразители.В неделя на срещата в Ямбол, който дойде може да получи при желание, както и за колегите в Сливен ще заделя.Не са много като бройка, по бързите ще спечелят

Коментар

Е, оказа се, че като вдигнах темите, и получих толкова ЛС, че както имаше от всичко - изведнъж половината неща ми свършиха. Очаквам в четвъртък да получа партида големи стикери, и започвам да пращам. Ще спазвам реда, в който съм обещал всичко. За Бургас ще пратя всичко на Краси. Краси, като съм готов да ти пратя - ще уточним всичко на ЛС.

Коментар

Фихи - мини на някоя форумска среща да ти дам, само ми пиши предварително да взема у мен. Ако искаш - чуй се с Калин, у него също има няколко, ако са му останали де.

Коментар

Ако има останали светлоотразители ще искам 1 бр. да оборудвам на Лъчко количка.
          ex. Tipo 1.6 i.e DOHC
          ex. Marea Weekend HLX TD100

ex. Nissan Primastar 1,9 dci
          Mercedes Vito W447
          Skoda Rapid 1.2 110ps

Коментар

ogi28b написа:
            Кутията е повече от половина пълна. Раздавам предимно на колеги от София. Пишете тук в темата, пускайте ми направо адреси на ЛС, или ако сте няколко човека от един град - направо да ги пратя по куриер. Доставката е за сметка на форума
            Кажи речи преди половин година се записах. Ама ... нямам светлоотразител за Дани все още
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
            X