Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светлоотразители за децата на Фиат Форум България от ЕКО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Светлоотразители за децата на Фиат Форум България от ЕКО

Бензиностанции ЕКО подаряват на нашите съфорумци с деца светлоотразители. Поставени на дреха, раница, велосипед, те увеличават до три пъти разстоянието, от което детето може да бъде забелязано в тъмното. Напомняйте им да ги ползват - така ще са по-защитени на пътя.Светлоотразителите на ЕКО са част от инициатива, посветена на безопасността на децата на пътя, която стартира в началото на октомври. Тя е в рамките на дългосрочната програма на ЕКО ,,Обади се, като стигнеш!

Ето и самите светоотразители:
    Прикачени файлове

Коментар

Нашите са само от средния модел-червени динозавърчета! :D
      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

ами аз имам нужда от 2 бр. п.п. жената за трето се дърпа
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Дам. И моя първокласник ще го окичим
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

И аз искам 1 брой!
            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

На мен са ми нужни три броя по един за големите каки и един за количката на малкия адаш.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Светоотразителите са в мен,но все още не сме обсъждали как ще се раздават.Според мен тези от София ,които имат желание-да заповядат на срещата в неделя и ще получат.За другите градове,ако някой идва към София да казва колко да му запазим.Иначе на срещата в неделя ще обсъдим как да ги пратим.Все пак мисля ,че бяха 100 броя и ще видим как ще ги разпределим. :D

Коментар

За Дани?
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Мисля, че е най-разумно да се спазва предимството на записалите се в тази тема. Моля не ми пращайте ЛС, за да не се получи после така, че да има 30 записани, а светоотразителите да са изчерпани. Вече имам няколко ЛС, а в тази тема потребителите не са писали нищо. ЛС не гарантира получаване. Благодаря ви предварително. Достатъчно е само да се изрази желание за получаване в тази тема и докато има - ще изпратим на всеки. След това ще измислим друго развитите, виждам че има интерес и се радвам за това.

Коментар

Светоотразители за децата на Фиат Форум България от ЕКО

Коленопреклонно моля за ЕДИН брой бухалче ! Предварително благодаря !
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Динозавърчето съм го купил преди повече от месец на моя хулиган. Ако не е нахално искам другите 2 совичката и мечето да популним колекцията. Имаче се оказват уникално здрави да знаете - след като месец се подмята на раницата на Никола и е още здрав динозавъра след всичото хвърляне и падане....
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Явно не четете НА НАС СА НИ ПРАТИЛИ САМО ДИНОЗАВЪРЧЕТА Добавям във водещия пост.ogi28b

Коментар

Светоотразители за децата на Фиат Форум България от ЕКО

kik73bg написа:
                            Явно не четете НА НАС СА НИ ПРАТИЛИ САМО ДИНОЗАВЪРЧЕТА Добавям във водещия пост.ogi28b
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Mоже ли и за мен едно динозавърче,само незнам как да го получа...................
                              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                              Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                              Ventura garage

Коментар

Working...
                              X