Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кофти случка-разбиха ми колата!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кофти случка-разбиха ми колата!

Снощи стана момчета,до малките 5-те кюшета.Отиде пайнерчето!Сега ми поотмина малко,но още ми е гадно ама ше го преживея. Изпратих приятелката и минавайки през центъра реших да се видя с един приятел.Като се върнах до колата на мястото на касетофона стърчеше снопа кабели!Колата е застрахована и в полицията всичко съм оправил.Разбили са ключалката-добре поне че не е стъклото да си карам без стъкло,че съм виждъл и такива.Питането ми е относно ключалката.Като отида при застрахователите пари на ръка ли да искам или те да ми оправят ключалката в техен сервиз.Кой е по-добрия вариант.Понеже за други щети винаги съм си взимал парите в брой,но сега не знам на какъв принцип ще оценят клучалката-Целия механизъм ли се плаща или само част.Ако знаете някой сервиз където оправят ключалки кажете.Иначе сега се заключва с алармата и не се отваря вратата.
    Fiat Punto 1.7 TD

Е нали имаме колега във форума дето се занимава с ключарски историй. Питай го него. За какво е нужно да ходиш при чужди. Дай при наши майстори

Коментар

The_Wicker_Man написа:
      Е нали имаме колега във форума дето се занимава с ключарски историй. Питай го него. За какво е нужно да ходиш при чужди. Дай при наши майстори
      Даже са двама които се занимават с такава дейност:Alexius и kluchar
      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Дам сетих се след като пуснах темата обаче-естествено,че към тях ще се обърна първо :D
        Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Вземи си парите и ходи да ти махнат на вратите брави ключалки всичко ...само с дистанцията и от към дизайн е много по яко...

Коментар

bscsystem написа:
            Вземи си парите и ходи да ти махнат на вратите брави ключалки всичко ...само с дистанцията и от към дизайн е много по яко...
            Идеята не е лоша,само където незнам колко пари ще платят
            Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

По-миналата седмица видях една сива БРАВА с разбит джам точно до малките 5 кюфтета. Може би трябва да ги прекръстят на малкия бермудски триъгълник където изчезват пайнерчета и други работи
              Най обичам аз така, напред назад, на колела!!! Kicks ass!

Коментар

Абе мани-са яко ме гони параноята!Даже се чудя дали да не изчакам след морето да слагам нов касетофон чувам,че и там е бермудски триъгълник
                Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

bscsystem написа:
                  Ахмммм.... И много яко се допълва дизайна с разбит джам, вместо ключалка. Защо си заключвате колите бе хора?
                  no pain no pain

Коментар

Интересно ми е каква е разликата за тях,да ти разбият ключалката или прозореца!Едното е по-тихият вариант,другото -по-бързо,но явно всичко е по желание на клиента
                    Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Working...
                    X