Опитвам се да инсталирам Wireless USB Adapter Tenda 11n на настолния компютър и достигам до гадното съобщение на снимката.Ако натисна кой да е от бутоните след това адаптора се опитва да се свърже със мрежа но не се получава и така си зацикля.Преинсталирах ,но все тая.Какво да правя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Досаден и упорит проблем при инсталация на Wi-Fi Tenda.
Collapse
X
-
uBoy написа:след този прозорец инсталира ли се като хората адаптера ?Прикачени файловеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
mitkosoft написа:предлагам ти да влезеш в сайта на производителя и от там да си свалиш драйвери...аз също имам усб адаптер на тп линк доста мощен и има диск със софтуер но не съм го пускал винаги влизам в сайта на производителя когато става дума за драйвериSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Дам. Пробвай да го инсталираш на друг комп. Ако и там не стане - бЕгай да ти го сменят.Оня ден няколко часа се мъчих да инсталирам Web камера на една позната. Оказа се, че и камерата и диска с драйверите са прецакани... В магазина от който ги беше купила й ги смениха и всичко тръгна от раз.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Тендата работи безупречно.Преди няколко дни реших да я пробвам и се натъкнах на механичен проблем.Платката потъва с няколко милиметра в корпуса и няма добра комуникация с usb на компа.Последва отваряне и малко силикон и всичко е ОК.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Тендата работи безупречно.Преди няколко дни реших да я пробвам и се натъкнах на механичен проблем.Платката потъва с няколко милиметра в корпуса и няма добра комуникация с usb на компа.Последва отваряне и малко силикон и всичко е ОК.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар