Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Досаден и упорит проблем при инсталация на Wi-Fi Tenda.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Досаден и упорит проблем при инсталация на Wi-Fi Tenda.

Опитвам се да инсталирам Wireless USB Adapter Tenda 11n на настолния компютър и достигам до гадното съобщение на снимката.Ако натисна кой да е от бутоните след това адаптора се опитва да се свърже със мрежа но не се получава и така си зацикля.Преинсталирах ,но все тая.Какво да правя?
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

след този прозорец инсталира ли се като хората адаптера ?
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
      след този прозорец инсталира ли се като хората адаптера ?
      Да но не работи коректно не може да се върже към нито една мрежа.Ето и съобщенията от опитите за инсталация на преносимия комп който е с Уин 7.
      Прикачени файлове

Коментар

търсил ли си дравъри в сайта за win7?

Коментар

uBoy написа:
          търсил ли си дравъри в сайта за win7?
          Не ,но проблема ми не е със седмицата ,а с XP на седмицата пробвах от любопитство.

Коментар

предлагам ти да влезеш в сайта на производителя и от там да си свалиш драйвери...аз също имам усб адаптер на тп линк доста мощен и има диск със софтуер но не съм го пускал винаги влизам в сайта на производителя когато става дума за драйвери
            Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

mitkosoft написа:
              предлагам ти да влезеш в сайта на производителя и от там да си свалиш драйвери...аз също имам усб адаптер на тп линк доста мощен и има диск със софтуер но не съм го пускал винаги влизам в сайта на производителя когато става дума за драйвери
              Това е Tenda, 11n. Не е Tp-link. Ники, тая Тенда по-скоро е дефектна отколкото проблема да е в драйвера. Говоря обаче единствено и само за изправно работещ Windows. Ако дава едни и същи проблеми под WinXP и Win7 - я сменяй. Подозирам проблеми в самият ти Windows XP, но... дистанционно - толкоз. Да те пратя при един приятел програмист в Казанлък ако си още там?
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Дам. Пробвай да го инсталираш на друг комп. Ако и там не стане - бЕгай да ти го сменят.Оня ден няколко часа се мъчих да инсталирам Web камера на една позната. Оказа се, че и камерата и диска с драйверите са прецакани... В магазина от който ги беше купила й ги смениха и всичко тръгна от раз.
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

щом И на 7мицата ти дава проблем - сменяй я

Коментар

Kолега,тази Tenda направо я връщай.Аз смених 3 такива и не тръгнаха.Проблема си го реших като последната Tenda я смених с Tp-link.За протокола,аз съм с Vista 32 битова.

Коментар

Тендата работи безупречно.Преди няколко дни реших да я пробвам и се натъкнах на механичен проблем.Платката потъва с няколко милиметра в корпуса и няма добра комуникация с usb на компа.Последва отваряне и малко силикон и всичко е ОК.

Коментар

Tornado написа:
                        Тендата работи безупречно.Преди няколко дни реших да я пробвам и се натъкнах на механичен проблем.Платката потъва с няколко милиметра в корпуса и няма добра комуникация с usb на компа.Последва отваряне и малко силикон и всичко е ОК.
                        9 месеца, мъжка или женска е таа тенда...
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                        X