kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАП-КАТ-НАП..., моля помагайте:)
Collapse
X
-
u_bo
-
:D Да дам малко инфо по тая тема, надявам се да не ви се налага, ама ако все пак ви се случи...Връщането на надвзети кинти по фишове платени чрез e-pay се осъществяват от "Главна дирекция охранителна полиция". След подаването на молба и копия на платежните документи вече имам възстановена надвзетата сума :D.
Коментар
-
curko написа::D Да дам малко инфо по тая тема, надявам се да не ви се налага, ама ако все пак ви се случи...Връщането на надвзети кинти по фишове платени чрез e-pay се осъществяват от "Главна дирекция охранителна полиция". След подаването на молба и копия на платежните документи вече имам възстановена надвзетата сума :D.Браво на теб, показа на всички които мрънкат че НАП не връщат пари, че всъщност когато си гониш нещата до дупка ти ги връщат.
Коментар
-
vili151279 написа:curko написа::D Да дам малко инфо по тая тема, надявам се да не ви се налага, ама ако все пак ви се случи...Връщането на надвзети кинти по фишове платени чрез e-pay се осъществяват от "Главна дирекция охранителна полиция". След подаването на молба и копия на платежните документи вече имам възстановена надвзетата сума :D.Браво на теб, показа на всички които мрънкат че НАП не връщат пари, че всъщност когато си гониш нещата до дупка ти ги връщат.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
НАП-КАТ-НАП..., моля помагайте
curko написа:Чак чудеса не са, ама си беше приключение доде разбереш от кой трябва да си търсиш парите.В крайна сметка упражнението беше с образователна цел-къде за мен, къде за служители на НАП, къде за служители на КАТ
.Ако бяха компетентни навреме, щях да не съм на минус, ама здраве да е
.
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар