"Евроинс" АД - некоректен застрахователИмам страхотен проблем със застрахователна компания "Евроинс" АД - наистина застраховката при тях се оказа АД!Изобщо не са коректни при определянето на щетите, а още по-некоректни са при изплащането им!Изплащат дължимото само след намесата на съда!!!КОЛЕГИ, АКО НЕ ИСКАТЕ ПРОБЛЕМИ - НЕ ЗАСТРАХОВАЙТЕ в "Евроинс" АД !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Евроинс" АД - некоректен застраховател
Collapse
X
-
Orcinus
Tornado написа:Не само те са така вече всички се лигавят при щета по каско.
Коментар
-
Вярно, че си си продал наскоро блъснатата Мареа, но все пак като плюеш по някой поне дай някакви аргументи, че да ти повярваме."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Orcinus
dimaldim написа:Колега, разкажи конкретния случай! Зависи как подходиш ТИ към тях, така подхождат и ТЕ към теб. Поне при мен беше така(за друг застраховател де), пробвай се да почнеш от начало
Коментар
-
Orcinus написа:dimaldim написа:Колега, разкажи конкретния случай! Зависи как подходиш ТИ към тях, така подхождат и ТЕ към теб. Поне при мен беше така(за друг застраховател де), пробвай се да почнеш от начало
Коментар
-
Преди 5 години съседа ми отгоре ме наводни яко. Дойдоха от компанията двама човека ,вещо лице направиха десетина снимки ,видяха че щетата е голяма и написаха протокол . Казаха че до месец ще ми изплатят щетите . Минаха два месеца и отидох да проверя защо се бавят . Отговора им беше следния. Прощавай ама твоя съсед също е застрахован при нас и трябва да извадим парите от единия си джоб и да ги сложим в другия. Тъй че не можеме да платим нищо ,а виж та се разбери със съседа си да ти плати поне част от щетата .Ако съседа е бил застрахован в друга компания то щели от нея да вземат пари и ми изплатят, но сега нямало как ?????? Теглих им една сочна и се разведох с тях . Обаче преди две години от Мтел печеля застраховка за жилището си и за жалост пак в тая компания. Падна гръмотевица в трафопоста до блока и трафа излезе от строя като същевременно доста уреди на живеещите в блока пострадаха. При мен пострада само алармената система като акумулаторчето се беше пръснало. Аз бях на почивка и всички останали уреди бяха изключени та за това се отървах по леко .Отидох пак в компанията , пак дойде техния човек с фотоапарат и снима пораженията и ме прати за бележка от Енергото, че е имало гръмотевица . От Енергото ме изгониха като мръсно коте, защото това не им влиза в работата . Пратиха ме в метереологичната станция за бележка . Да ама ми поискаха 30 лв за такава . Отказах. Вземах с връзки от Гражданска защита такава бележка . Попълниха пак протокол и пак да чакам месец . След месец ме уведомяват че поражения от гръм не се заплащали . Да ,ама в застрахователната полица си пише ясно че се заплаща. Жалвах се до началника им в София. Отговора му беше че аз не съм запознат с условията и си тълкувам както на мен е удобно . Тогава възниква въпроса ,защо още когато отидох техните служители не ми казаха това нещо, а ме пращат за разни бележки ,идват и снимат пораженията ??? Значи и техните служители не познават правилата . Пак една дълга и да вървят по дяволите . Преди 4 месеца си вземах флашка от Мтел за интернет и пак нали съм с късмет печеля застраховка отново . Като разбрах, че е пак при тях направо им отказах .
Коментар
-
коцев написа:Ако имаме истински застрахователен контрол, то тая компания трябва моментално да бъде закрита .Имал съм щети по жилището ми преди 5 и преди 2 години и лев не платиха .A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
По горе съм описал перипетиите си . Лошото е, че когато ти правят застраховката не ти казват, че после ще трябва бележка от еди какво си , ще трябва еди що си и като стане щетата вадят от 9 кладенеца вода, за да докажат че са прави . По колите Каско никога не съм правил и няма да им направя. По добре да си платя ако аз съм съм си направил щета,а ако друг ме е ударил, да си носи последствията.
Коментар
-
В момента имам едно дело от ЕвроИнс с/у една община. Цялото дело намирисва на машинация за изсмукване на пари.Попаднал един в необозначена дупка на пътя и си повредил воден радиатор и предна броня. Дупката била необозначена.Дотук - хубаво, макар да ми е изключително странно как аджеба радиатора ще си спукаш при преминаване през дупка.Интерес е другия факт - дупката се намира точно пред дома на потърпевшия.Е няма как да живееш там, и да не знаеш, че има дупка. Платили му от ЕвроИнс, и сега си търсят парите с лихвите и разноските от общината. Да видим дали ще си ги получат.Иначе относно застраховките - НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ да сключвате застраховки при теглене на заем от банка.По принцип тезизастраховки се водят "Живот". Задължително условие при изплащане на щета по такава застраховка е да сте представили медицинско, че сте здрав, при сключването й. Обаче когато я сключвате, никой не ви иска такова. В последствие се оказва, че не изплащат нищо, защото нямало медицинско. Така че, ако ви питат искате ли - не им се връзвайте. И да сключите, ако нещо стане с вас, близките ви или гарантите ви пак ще плащат. Не става дума само за ЕвроИнс, а по принцип.
Коментар
-
Immortal написа:Иначе относно застраховките - НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ да сключвате застраховки при теглене на заем от банка.По принцип тезизастраховки се водят "Живот". Задължително условие при изплащане на щета по такава застраховка е да сте представили медицинско, че сте здрав, при сключването й. Обаче когато я сключвате, никой не ви иска такова. В последствие се оказва, че не изплащат нищо, защото нямало медицинско. Така че, ако ви питат искате ли - не им се връзвайте. И да сключите, ако нещо стане с вас, близките ви или гарантите ви пак ще плащат. Не става дума само за ЕвроИнс, а по принцип.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар