Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уиндоус 7 32 или 64 битова версия?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dudulia написа:
    Yavor написа:
    Дидо, има ключе и сигурно си го разместил или изключил и затова не ти минава в стенд бай...Или си променил power saving options от пропъртис - там се настройва какво кога да прави лаптопа. Иначе слагай която искаш версия ма уин7, макар че аз бих сложил 32битовата, най малкото че машината ти е 32 битова, а и може да има проблеми с драйвери на нещо, я уайърлес, я кард рийдър...
    Явка,биос не съм пипал. Явно това ключле се е разместило.Понеже не обърнах внимание,къде ориентировъчно да го търся?Някъде около пантите?Иначе сякаш клоня към 64 битовата по 2 причини: 1. оригинален вин2. смятам да си сложа още малко рам.В крайна сметка,ако имам проблеми с 64 битовата,ще метна 32 битовата или ще върна ХР :D
    Абе туриш ли седмицата, забрави да върнеш ХР.... вЕрвай ми....Не се колбай повече, слагай нещо и газ...Преди две години турнах на мойта щайга седмица и се родих. Е тогава беше малко трудно с някои специфични драйвери, ама ги подкарах нещата, а после асус си изкараха драйвери и се приключиПомня проблем имах с уеб камерата и кард рийдъра, а уайърлеса бачкаше калпаво - нещо драйвера не го биваше. Но след няколо месеца всички драйвери си ми дойдоха с ъпдейтите на уимдоус... Е не че не бях осторожен при инсталацията де
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

jenshen73 написа:
      emzo написа:
      achov написа:
      Кефиш ме бе секси.Ето малко снимки + пояснение как става цаката:...http://www.howorks.com/2011/02/24/ho...-memory-limit/ Такъв хейтът като теб, дето обича теорията съм срещал само един път и така му запуших устата, че спря изобщо да общува с мен.Айде със здраве.
      Ako си мислиш, че ползваш повече от 3.5Гб .......
      Остави го. Чете "инсталирана памет" и си мисли, че е гепил господ за дългия мазен хобот. На всичкото отгоре се има за компютърен специалист, а не сцепва, че няма как в 32 бита адресно пространство (achov, ще ти ги напиша по байтове, че става много дълго с битове: FF FF FF FF) да вмъкне повече адреси, че да успее да адресира рам над бариерните 3.5GB. Ама гугъл му помага
      С риск да си изпрося предупреждение или може би бан ще ти кажа само едно:Образовай си малко дъртият задник и влез в крак с модата. Както е казано: Невъзможни неща няма. Всичко е постижимо. Хората са го постигнали. Не ми говори за това от колко време се занимаваш с компютри и тем подобни. Може да се занимаваш и от 3 годишен но щом не знаеш, че на 32 битова операционна система може да се подкарат повече от 3.5 гб рам памет изобщо повече не общувай с мен. Игнорирай ме, както аз правех преди да започнеш да се заяждаш (както бях подчертал преди 2 дни). Запомни само едно нещо от мен: НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!П.П.2 Този компютърен специалист си гепва по 700-800 стотака на месец от онлайн игрици докато ти си пукаш задника от работа и едва ли докарваш повече от мен. Така, че ...

Коментар

@achov: Ти верно си вироглаво хлапе Има невъзможни неща и по памет ще ти ги цитирам:1. По-млад няма да стана...2. Не мога да вляза там от където съм излязъл3. Не мога да мина два пътi през една и съща река.Айде сега си ми дай коре-то, щото се начетох на глупостите. А ти моя задник не го гледай - достатъчно знае, ама като не ви увират главите - я басове губите я за смях ставате. А да - фотошопа е опасна програма - с нея и млад ще стана И спора не е за 3те гигабайта, а за 4те. За 3 и половина никой не спори RTFM.А, аз едва връзвам двата края. Без онлайн игрици. За това карам и фиат де, щото са евтини.П.П. Малеее, та ти си ми на 1/2 на възрастта бе... и аз споря с теб. Пффф. Хайде по живо и здраво ходи да си играеш онлайн
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
          @achov: Ти верно си вироглаво хлапе Има невъзможни неща и по памет ще ти ги цитирам:1. По-млад няма да стана...2. Не мога да вляза там от където съм излязъл3. Не мога да мина два пътi през една и съща река.Айде сега си ми дай коре-то, щото се начетох на глупостите. А ти моя задник не го гледай - достатъчно знае, ама като не ви увират главите - я басове губите я за смях ставате. А да - фотошопа е опасна програма - с нея и млад ще стана И спора не е за 3те гигабайта, а за 4те. За 3 и половина никой не спори RTFM.А, аз едва връзвам двата края. Без онлайн игрици. За това карам и фиат де, щото са евтини.
          Смешен си. Тук опираме до софтуер а не до живота. Сещаш се, че реката или дупката от която си излязъл не се управлява от софтуер нали старче? :DПо въпроса с Windows и Linux , че нямат нищо общо, пак си в грешка. А претендираш за компютърен "СПЕЦИАЛИСТ" :D

Коментар

Айде приключете вие двамата... Сериозно!Ако искате никой не ви спира да продължите на лични...
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Забавно, аз кво ли разбирам от компютри, ама коя ли сървърна машина ползва х86 дистрибуция с 16гб рам.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

achov, гугъл понякога помага, ама понякога с негова помощ се набутваш сам между шамарите.Трябва ти още малко познания, за да разбереш как работят нещата. Елементарно е да се донапише софтуерът и да ти показва, колко РАМ има машината, замисли се.Проблема идва след това в нейното реално използване. Помисли, прочети тук там и пак давай напред.jenshen73, давай го малко по-спокойно, не се нахвърляй върху човека, вижда се, че не е много наясно. Но не преминавай границата към обидите. Безсмислено е.И аз се палих преди, ама вече след 1-2 мой поста ако виждам, че няма разбиране, то не си правя труда и да отговарям след това. Просто разни хора, разни идеали.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Не искам отново да го обръщам на спор поради факта, че в момента съм с 64 битова операционна система и не мога да ви докажа, че може да се разшири Physical memory , но ще напиша кои 32 bit-ови операционни системи колко Ram памет поддържат:1. Windows 2000 Datacenter 32 bit edition - 32ГигаБайта2. Windows Server 2003 Enterprise Edition (SP1) 32 bit edition - 16 GB with 4GT3. Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition 32 bit edition - 64 Гига Байта.4. Windows Server 2003 Datacenter (SP1)32 bit edition - 128 gb 5 .Windows Server 2003 R2 Datacenter (SP1)32 bit edition - 128 GB 6. Windows Server 2003 R2 Datacenter (SP2)32 bit edition - 128 GB 7. Windows Server 2008 Enterprise, Datacenter - 32 bit edition- 64 GB

Коментар

achov и стена спорили. Стената паднала, извода? По-умният винаги отстъпва.
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                    X