dudulia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уиндоус 7 32 или 64 битова версия?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
jenshen73 написа:emzo написа:achov написа:Кефиш ме бе секси.Ето малко снимки + пояснение как става цаката:...http://www.howorks.com/2011/02/24/ho...-memory-limit/ Такъв хейтът като теб, дето обича теорията съм срещал само един път и така му запуших устата, че спря изобщо да общува с мен.Айде със здраве.
Коментар
-
@achov: Ти верно си вироглаво хлапе Има невъзможни неща и по памет ще ти ги цитирам:1. По-млад няма да стана...2. Не мога да вляза там от където съм излязъл3. Не мога да мина два пътi през една и съща река.Айде сега си ми дай коре-то, щото се начетох на глупостите. А ти моя задник не го гледай - достатъчно знае, ама като не ви увират главите - я басове губите я за смях ставате. А да - фотошопа е опасна програма - с нея и млад ще стана И спора не е за 3те гигабайта, а за 4те. За 3 и половина никой не спори RTFM.А, аз едва връзвам двата края. Без онлайн игрици. За това карам и фиат де, щото са евтини.П.П. Малеее, та ти си ми на 1/2 на възрастта бе... и аз споря с теб. Пффф. Хайде по живо и здраво ходи да си играеш онлайнSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:@achov: Ти верно си вироглаво хлапе Има невъзможни неща и по памет ще ти ги цитирам:1. По-млад няма да стана...2. Не мога да вляза там от където съм излязъл3. Не мога да мина два пътi през една и съща река.Айде сега си ми дай коре-то, щото се начетох на глупостите. А ти моя задник не го гледай - достатъчно знае, ама като не ви увират главите - я басове губите я за смях ставате. А да - фотошопа е опасна програма - с нея и млад ще стана И спора не е за 3те гигабайта, а за 4те. За 3 и половина никой не спори RTFM.А, аз едва връзвам двата края. Без онлайн игрици. За това карам и фиат де, щото са евтини.
Коментар
-
achov, гугъл понякога помага, ама понякога с негова помощ се набутваш сам между шамарите.Трябва ти още малко познания, за да разбереш как работят нещата. Елементарно е да се донапише софтуерът и да ти показва, колко РАМ има машината, замисли се.Проблема идва след това в нейното реално използване. Помисли, прочети тук там и пак давай напред.jenshen73, давай го малко по-спокойно, не се нахвърляй върху човека, вижда се, че не е много наясно. Но не преминавай границата към обидите. Безсмислено е.И аз се палих преди, ама вече след 1-2 мой поста ако виждам, че няма разбиране, то не си правя труда и да отговарям след това. Просто разни хора, разни идеали.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Не искам отново да го обръщам на спор поради факта, че в момента съм с 64 битова операционна система и не мога да ви докажа, че може да се разшири Physical memory , но ще напиша кои 32 bit-ови операционни системи колко Ram памет поддържат:1. Windows 2000 Datacenter 32 bit edition - 32ГигаБайта2. Windows Server 2003 Enterprise Edition (SP1) 32 bit edition - 16 GB with 4GT3. Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition 32 bit edition - 64 Гига Байта.4. Windows Server 2003 Datacenter (SP1)32 bit edition - 128 gb 5 .Windows Server 2003 R2 Datacenter (SP1)32 bit edition - 128 GB 6. Windows Server 2003 R2 Datacenter (SP2)32 bit edition - 128 GB 7. Windows Server 2008 Enterprise, Datacenter - 32 bit edition- 64 GB
Коментар
-
achov и стена спорили. Стената паднала, извода? По-умният винаги отстъпва.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар