Благодаря! Искрено и без лоши чувства .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за BMW 725TDS
Collapse
X
-
Хубава кола си е това БМВ. Колкото и да не ви се иска- вози много по хубаво от мареа примерно, обезшумено комфортно.Но си е скъпо за подръжка, рано или късно ще трябва да му правиш ремонт на нещо и си искат доста пари. Ако колата наистина е здрава, без скрити проблеми си заслужава. Какво като астрата е 2004-та не е от класа на тази кола, но пък разхода за обслужване ти е по нисък сега.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
blagun написа:jenshen73 написа:$100 за обтегач на агренажа? Wtf?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:blagun написа:jenshen73 написа:$100 за обтегач на агренажа? Wtf?Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:jenshen73 написа:blagun написа:jenshen73 написа:$100 за обтегач на агренажа? Wtf?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:jenshen73 написа:$100 за обтегач на агренажа? Wtf?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
За да бъда още по-полезен възползвай се в комбинация от тези два сайта. Ще може да добиеш максимална представа за цените:http://www.darucar.bg/index.php?show...1&mospid=47507 тези два сайта са много хубави ,само че колегите които не са много наясно ,да не ги сравняват цените на частите с на мареата от на"чичо гошо магазина" и от тези сайтове ,защото тук става въпрос за цени на части от представителството на БМВ така да се каже оригинални части които се използват за първоначалното вграждане които е нормално да са по скъпи .Аз след като си продадох темпрата си взех TDS вече 3 години и как пък не ми е мръднала температурата с милиметър от нормалното показание, а на темпрата дигиталното табло си показваше каквото си иска и така я прегрях . 7-цата естествено е по скъпа за подръжка, но няма нищо общо с който и да е фиат ,или опел така че ако човек може да си го позволи колата си е суперПС наскоро имаше подобна тема даже защо на бмв термостата 100лв в дару кар и го има наличен, а на мареата в ауто италия 200 и нагоре лева и се чака 1 месецTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Абе то и на АУДИ А4 му е 7 лева термостата ... ама я направи едно обслучване и го сравни с на Мареа-та, да видим как са цените. Окачването му и то струва си майка си и бща си... А това, че ти си купуваш части от магазина на чича ти Герги си е твой проблем. Аз си ги избирам по качество, не по цена.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Абе то и на АУДИ А4 му е 7 лева термостата ... ама я направи едно обслучване и го сравни с на Мареа-та, да видим как са цените. Окачването му и то струва си майка си и бща си... А това, че ти си купуваш части от магазина на чича ти Герги си е твой проблем. Аз си ги избирам по качество, не по цена.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:Dido_Lyubenov написа:Абе то и на АУДИ А4 му е 7 лева термостата ... ама я направи едно обслучване и го сравни с на Мареа-та, да видим как са цените. Окачването му и то струва си майка си и бща си... А това, че ти си купуваш части от магазина на чича ти Герги си е твой проблем. Аз си ги избирам по качество, не по цена.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
http://drive.bg/groups.php?ModelId=5403ето тук може да провериш съединител, радиатор, лагери, ремък, термостат и т.н. По принцип съм забелязал, че е по-скъпичко в този сайтLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Да, това е колата, но не е това двигателя. Много неикономичен мотор е този, а и проблемен. 7-а серия става с 3.5 литровия шестак и 4.4 литровия V8 (М62) и по-възможност с ръчна скоростна кутия. Ако се държи на дизел е добре да е 3 литровия.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар