Доста е старо май, ма вижте... Винаги ми е било интересно и досега не съм откривал някаква логика, има малки разлики, ма не мисля че това е причината
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ха таха, ма защо става така? (задачка)
Collapse
X
-
Етикети: –
-
bubachko
е да де, ма това пак не обяснява, защо и на двете картинки фигурите са еднакви, а се получава разлика....и на двата тръгълника хипотенузите не играят никаква роля, акоще и на окръжност да го докарат..... въпроса е от къде идва бялото квадратче.....
Коментар
-
bubachko написа:е да де, ма това пак не обяснява, защо и на двете картинки фигурите са еднакви, а се получава разлика....и на двата тръгълника хипотенузите не играят никаква роля, акоще и на окръжност да го докарат..... въпроса е от къде идва бялото квадратче.....
Коментар
-
peho написа:bubachko написа:е да де, ма това пак не обяснява, защо и на двете картинки фигурите са еднакви, а се получава разлика....и на двата тръгълника хипотенузите не играят никаква роля, акоще и на окръжност да го докарат..... въпроса е от къде идва бялото квадратче.....Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар