Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Невероятно!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Невероятно!

Четете за какво става дума тук и се молете да не Ви споходи....според мен е крайно време да открием РУБРИКА "Други автомобили"!Нещата са аналогични и с PEUGEUOT 307.... Баси майтапа! Италианските коли били некачествени??!!!!http://www.citroen-bg.net/forum/viewtopic.php?t=6443
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Тук повече ми се струва, че фактора е "Продадено в България!" В крайна сметка това е един хубав урок... и без това някой ден ако си купувам нов автомобил ще се наложи да чакам да ми го докарат от Италия а не от складова наличност
    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Е колеги фактора "Продадено в българия" определено го има, но все пак С4 беше автомобил на годината за 2004 (както постоянно ни набиваха в главите с оная реклама с роботчето) а такъв скъп автомобил не би трябвало да се държи по този начин, дори и след 2 години на склад - вижте все пак какво пише човека за електрониката на спирачките, за седалката на шофьора и т.н. Истината е, че май френските коли са точно обратно на италианските - имат висока репутация и цена, но кацчеството им никак не е на ниво.Да не говорим, че имам приятел, който пише по софруера точно на рено и ситроен - такива неща ми е разказвал, че предпочитам да ходя пеш вместо да се кача в някоя от тези "супер здрави и надеждни" френски машинки.От френските коли имам някакво уважение само към старото клио (защото един колега караше едно такова на 2 цилиндъра няколко месеца докато събере пари да го оправи и гадината пак вървеше) и пежо 306. Другите са направени фа хващат окото и да примамват балъците (407)

Коментар

Много неприятна история.Явно колата е робот само на външен вид
        Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Ами то една кола ако стои на място 2 години могат да й се случат и по-страшни неща.Проблема с двигателя според мен е от това. А останалото - калпава бройка. Щом е от началото на модела, нищо чудно да има някои дефекти. И все пак - лош късмет.Иначе Citroen от край време правят по-различни коли и това е марка с история.Стига с тези изказвания за цялата марка и за френски, немски, италиански коли само от един модел!
          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

perlsite написа:
            ...ако си купувам нов автомобил ще се наложи да чакам да ми го докарат от Италия а не от складова наличност
            Много грешиш 1. В България италианските коли не идват от Италия 2. Нищо не пречи, там от където идва, пак да е била складова наличност 3. Факт e, че мойта кола беше складова наличност, пък досега една забележка нямам към нея

Коментар

Който плаща той поръчва музиката.. ако трябва и от луната ще ми я докарат Ако трябва аз до Италия ще отида и ще си я купя лично Друго което си заслужава да се пита е кога е произведена колата, а не по дефиниция да си мислиш, че утре ще излезне от поточната линия тъй като е чисто нова.В конкретния случай за мен това си е измама, да се продава "нова" кола на 2 години...
              FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Чикиджийска история, бягайте далеч от там! До "Ксантия" и "Ксара " се ядват, но натам е буламач! На бас, че до 3 години са ги купили или са фалирали!!!!

Коментар

Едва ли ще фалират толква лесно - все пак Пежо - Ситроен (PSA) е един от най- големите автомобилни производители за съжаление.

Коментар

Като го чета това ми става жал за горкия човек...ако съм на негово място тия от АМК ще ги побъркам!!!Как е възможно такова безобразие...не знам, но такива дефекти не дава дори кола, която е над 10 години и собственика не си е давал зор да я поддържа! А това между другото е поредното доказателство, че новите автомобили са правени за печалба(единствено и само) и далеч не са толкова качествени като своите предшественици!
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

morg написа:
                      Едва ли ще фалират толква лесно - все пак Пежо - Ситроен (PSA) е един от най- големите автомобилни производители за съжаление.
                      E чак пък "големи".С кое? С камионите, с автобусите, с участието си във F1, с дъщерните фирми? За Рено бих се съгласил, но за PSA?

Коментар

Working...
                      X