Между +22 и +29 - и зиме и лете. Работя в машиностроенето в един малък завод,но стабилен и шефовете са демократични хора и предлагат добри условия за труд......все пак ние сме тези които им вадим парите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са условията /температурата/ на работното ви място?
Collapse
X
-
Условията са перфектни. Ако за 14 г. на едно и също работно място не съм си извоювал такива условия, би било много зле за мен. Температурата - каквато си я направя, колкото ми е комфортно. Макар че сега така надуват парното, че малко трудно мога да му противодействам. Удобен стол, голямо бюро, шкафчета, чекмеджета, гардероб, някакви секции-мекции, масички. Отглеждам си някакви странни растения, на стената има окачена голяма картина с един красив кон - конете са любимите ми животни. По цял ден си слушам музика по мой вкус (замъкнал съм си в работата касетофона от студентските години). И те така.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Re: Какви са условията /температурата/ на работното ви място
Tornado написа:Температурата при която работя е в диапазона от -20 до 40 по целзий в някой случаи достига до 50.Условията са всякакви от силно слънце до дъжд,сняг и каквото ни предложи природата.Brava td100 1999г.
CIVIC 1,6 SOHC VTEC EH9 на части !
http://besniq30.snimka.bg/automobile...9-td100.672971
Форд Фокус 1.8 Тдди
http://picbg.net/pic1.php?u_id=71529...84&i_id=688945
Коментар
-
Зависи от работата, която върша.Ако съм в офиса (около 70% от работното ми време) - там съм в собствена стая, с климатик, който аз си управлявам - колкото искам, толкова си го правя. Освен температурата, шефа осигурява и минерална вода, кафе, кола, фанта (каквото си купим със служебни пари) - на корем. Ако съм някъде на обект - каквото предложи природата - сняг - сняг, дъжд - дъжд...Не се оплаквам изобщо.П.П. Занимаваме се и с отопление на промишлени халета...Ако на някой му е студено, да свирка
Коментар
-
Понеже съм "спарен" я поддържам около 22-23 градуса и 25-26 градуса през знойното лято. В офиса при мен и в работните зони температурата е еднаква. Имам 12 човека и няма как да се удовлетворят желанията на всички. За това аз определям оптималната температура. Имаме 4 климатика и дистанционните са при мен.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
23-24 градусам лете и зиме...Даже зимата понягода и 25 ако някой е бърникал термостата на парното а латото се случв да паднем на 20 ако някой си е играл с дистанционното на климатика.В офис съм, в стая с още няоклко човека.Уж напролет ще започва строитеслтвото на чакания от нас вече над 5 години нов офис, където ще си имам собствена стая....Иначе не се оплаквам - колегите са готини, шефовете - също, кафета, коли, води и др. - на корем Ама само счетоводството се възползват - аз пия едно кафе сутрин само и водичка през деня - скромничък съмAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Целогодишно: 23 °C (+/- 1 °C) и 35% RH (+/- 5% RH). Трябва да се спазват стандарти за ESD (Electrostatic discharge) зашита.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
При мен е колкото с надуя климатка или парното ,но гледам да е 23-25 градуса. :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Re: Какви са условията /температурата/ на работното ви място
besniq30 написа:Tornado написа:Температурата при която работя е в диапазона от -20 до 40 по целзий в някой случаи достига до 50.Условията са всякакви от силно слънце до дъжд,сняг и каквото ни предложи природата.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар