Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви са условията /температурата/ на работното ви място?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

зимата е зор в тира докато загрее, посе няма ядове, лятото докато охлади климата.Но скоро ще си имам нова печка, така че тая зима ще ми е най приятната у камионо.

Коментар

Всеки ден е различно, гледам прогнозата за времето и така знам какво ще е на работното място

Коментар

Аз кат цъфна на работа сеа първото за което се хващам е да пусна климата на 28 градуса началниците кат дойдат и мънкат било и горещо... не ми дреме няма да стоя на студено я! Лятото на 22 гладуса но в общи линий зиме и лете ми е рахат така,че не мога да се оплача,че мръзна или пък ,че тече вода от мен :D

Коментар

при мен лятото е добре.зимата държим около 25 градуса.
          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Моите работни условия също са отлични. Не мога да имам никакви претенции. Много наподобяват тези на snake, макар да не съм от 14 г. във фирмата.Имам си отделна стая и съм самичък в нея, така че лятото и зимата колкото на мен ми е добре толкова хладно/топло си правя температурата. В момента държа климатика на 24-25 градуса, лятото пак толкова на охлаждане. Имам си всички удобства, стол, бюра, чекмеджета,часовник,2 PC-ta, дори имам и картина на КОН + плакат с описанието на основните видове риба срещащи се в р. Дунав.От време на време се налага да се излиза по обектите, там условията са каквито природата предлага към момента. Но не мога да се оплаквам
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
            X