Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви са условията /температурата/ на работното ви място?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Между +22 и +29 - и зиме и лете. Работя в машиностроенето в един малък завод,но стабилен и шефовете са демократични хора и предлагат добри условия за труд......все пак ние сме тези които им вадим парите.
    93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
    00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
    * * * * * * * * * * * * * *
    Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!

Коментар

Лятото 25-30 градуса,зимата 15-20.
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

Условията са перфектни. Ако за 14 г. на едно и също работно място не съм си извоювал такива условия, би било много зле за мен. Температурата - каквато си я направя, колкото ми е комфортно. Макар че сега така надуват парното, че малко трудно мога да му противодействам. Удобен стол, голямо бюро, шкафчета, чекмеджета, гардероб, някакви секции-мекции, масички. Отглеждам си някакви странни растения, на стената има окачена голяма картина с един красив кон - конете са любимите ми животни. По цял ден си слушам музика по мой вкус (замъкнал съм си в работата касетофона от студентските години). И те така.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

като съм вътре е екстра! Лятото хладно,зимата приятно, лошо е като се излиза на вън на пек или на ветър....
          FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
          Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Re: Какви са условията /температурата/ на работното ви място

Tornado написа:
            Температурата при която работя е в диапазона от -20 до 40 по целзий в някой случаи достига до 50.Условията са всякакви от силно слънце до дъжд,сняг и каквото ни предложи природата.
            1 към 1 съм с твойте условия на труд,остава и професийте ни да са същите :D
            Brava td100 1999г.
            CIVIC 1,6 SOHC VTEC EH9 на части !
            http://besniq30.snimka.bg/automobile...9-td100.672971
            Форд Фокус 1.8 Тдди
            http://picbg.net/pic1.php?u_id=71529...84&i_id=688945

Коментар

Зависи от работата, която върша.Ако съм в офиса (около 70% от работното ми време) - там съм в собствена стая, с климатик, който аз си управлявам - колкото искам, толкова си го правя. Освен температурата, шефа осигурява и минерална вода, кафе, кола, фанта (каквото си купим със служебни пари) - на корем. Ако съм някъде на обект - каквото предложи природата - сняг - сняг, дъжд - дъжд...Не се оплаквам изобщо.П.П. Занимаваме се и с отопление на промишлени халета...Ако на някой му е студено, да свирка

Коментар

Студено трета седмица съм на инжекции заради лицева пареза.
                FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                миг невнимание и вече си татко

Коментар

От 5 градуса зимата, ако котела е спрял, до 40 + градуса лятото, защото ни сложиха "страхотен" климатик. Даже като се замисля, лятото под 30 градуса не сьм работил, което пьк има добра страна - лесно се свалят килограми

Коментар

Понеже съм "спарен" я поддържам около 22-23 градуса и 25-26 градуса през знойното лято. В офиса при мен и в работните зони температурата е еднаква. Имам 12 човека и няма как да се удовлетворят желанията на всички. За това аз определям оптималната температура. Имаме 4 климатика и дистанционните са при мен.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

23-24 градусам лете и зиме...Даже зимата понягода и 25 ако някой е бърникал термостата на парното а латото се случв да паднем на 20 ако някой си е играл с дистанционното на климатика.В офис съм, в стая с още няоклко човека.Уж напролет ще започва строитеслтвото на чакания от нас вече над 5 години нов офис, където ще си имам собствена стая....Иначе не се оплаквам - колегите са готини, шефовете - също, кафета, коли, води и др. - на корем Ама само счетоводството се възползват - аз пия едно кафе сутрин само и водичка през деня - скромничък съм
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Целогодишно: 23 °C (+/- 1 °C) и 35% RH (+/- 5% RH). Трябва да се спазват стандарти за ESD (Electrostatic discharge) зашита.
                        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

При мен е колкото с надуя климатка или парното ,но гледам да е 23-25 градуса. :D
                          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Варира: 23 в офиса , между -10 до 35 в склада, в колата е около 20-25, а навън каквото господ каже.
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Koлкото си настроя климатика - в момента е на 27, но да са 23 някъде.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Re: Какви са условията /температурата/ на работното ви място

besniq30 написа:
                                Tornado написа:
                                Температурата при която работя е в диапазона от -20 до 40 по целзий в някой случаи достига до 50.Условията са всякакви от силно слънце до дъжд,сняг и каквото ни предложи природата.
                                1 към 1 съм с твойте условия на труд,остава и професийте ни да са същите :D
                                Станахме трима. Ако нещо и по двигател трябва да се пипа- гориш ръцете на поразия.
                                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                                X