Хахахаха не знам кой нито защо се е опитвал да ми разбие колата снощи добре че е бил видно малоумен и не се е сетил да чупи стъклото сега имам една полу-разбита ключалка на лявата врата да му изсъхнат ръчичките по късно или утре снимки на злополуката ;(
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опит за разбиване на кола
Collapse
X
-
Re: Опит за разбиване на кола
Dikata_BG написа:Хахахаха не знам кой нито защо се е опитвал да ми разбие колата снощи добре че е бил видно малоумен и не се е сетил да чупи стъклото сега имам една полу-разбита ключалка на лявата врата да му изсъхнат ръчичките по късно или утре снимки на злополуката ;(Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
-
Ако нямаш шоков датчик на алармата, може да е решил да действа тихо. Или някой гаден комшия да ти отмъщава че си му спрял на мястото На нашия паркинг някой доста редовно рисува с клч по колите, ама с комшията сме навити да го гепнем и да му връчим батанарката. Ако неще да боядисва ... естествен грим и пълна промянаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Ако нямаш шоков датчик на алармата, може да е решил да действа тихо. Или някой гаден комшия да ти отмъщава че си му спрял на мястото На нашия паркинг някой доста редовно рисува с клч по колите, ама с комшията сме навити да го гепнем и да му връчим батанарката. Ако неще да боядисва ... естествен грим и пълна промянаSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар