Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изроди ли са лекарите?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изроди ли са лекарите?

Колеги , преди време жена ми направи жлъчна криза .Отидох в един денонощен кабинет , защото според тъща ми некадърни били в спешното в Разград .Лекарят ( без да ми вземе стотинка ) ме прати в разградската болница .Там казах какво е яла , сложиха и системи и проблема се реши , като лекарят настояваше да и се направи операция където и да било .Звънках след това в болницата в Търговище ( 23.00 часа ) , откъдето изявиха готовност да я приемат ВЕДНАГА .След време жена ми постъпи за тридневни изследвания , но на операция не се реши.Всеки ден и казвам , че според лекарите може да направи панкреатит , ама не.Обяснете ми като стане бела кой ще бъде виновният.Лекарите си знаят работата , но има много тъщи , лели , стринки и тем подобна паплач . Подозирам , че такива са се намесили и в случая с покойната .
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Aбе за лекарите незнам, но българите сме си най - голямата измет на вселената.....няма по-тъпи и безотговорни хора от нас за съжаление!
      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Всики може да даде примери и в двете посоки - на добри лекари и на измет.Клишето, че във всяко стадо има мърша си важи с пълна сила.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Какво ми е направило впечетление!Лекари, известни в града като най-добрите специалисти, живеят скромно. Някой нямат коли, а други карат стари коли по на 12-15 години. Дъщеря ми при раждането са я заразили с вирусна пневмония и на 10 дни я вкараха в интензивното, където повече от седмица бе на кислород и система. Хранехме я с катетър и спринцовка. Само 15-20 минути преди да извикаме линейката, личната лекарка е била вкъщи и е казала, че нищо му няма на детето. В линейката лекарката е правила сърдечен масаж и изкуствено дишане. Просто сме имали късмет, че дежурната лекарка е била специалист по детски сърдечни болести. Шефа на отделение каза, че са му донесли полумъртво дете. За щастие вече е на близо 7 години и живее втори живот.Лекарката която спаси детето ми няма кола живее скромно и се раздава на 100%, личната лекарка (естествено бивша) не слиза от Мерцедеси.Както е казал Христос - "Да изгоним търговците от храма!".
          Няма начин да няма начин!

Коментар

Re: Изроди ли са лекарите?

Румен_Хинчев написа:
            Колеги , преди време жена ми направи жлъчна криза .Отидох в един денонощен кабинет , защото според тъща ми некадърни били в спешното в Разград .Лекарят ( без да ми вземе стотинка ) ме прати в разградската болница .Там казах какво е яла , сложиха и системи и проблема се реши , като лекарят настояваше да и се направи операция където и да било .Звънках след това в болницата в Търговище ( 23.00 часа ) , откъдето изявиха готовност да я приемат ВЕДНАГА .След време жена ми постъпи за тридневни изследвания , но на операция не се реши.Всеки ден и казвам , че според лекарите може да направи панкреатит , ама не.Обяснете ми като стане бела кой ще бъде виновният.Лекарите си знаят работата , но има много тъщи , лели , стринки и тем подобна паплач . Подозирам , че такива са се намесили и в случая с покойната .
            Доколкото знам възпалена жлъчка не се маха, оздравява се с медикаменти и тогава операция.

Коментар

Re: Изроди ли са лекарите?

ls1 написа:
              Румен_Хинчев написа:
              Доколкото знам възпалена жлъчка не се маха, оздравява се с медикаменти и тогава операция.
              Те не насрочиха веднага операцията , но по-добре да се махне някой ден .Повярвай ми - напрежението е огромно . Вярно , че на мен ми се струва лесно решението , но...разбираш

Коментар

Ако си говорим за плащане - тъста трябваше да го оперират в Стара Загора. Като го закарахме, на доктора изглежда му се видях съмнителен, остави ме да чакам отвън и повика само тъщата и жената.Поискал им 550 лв за операцията.Нямахме толкова пари в себе си, и се уговорили на другия ден да му ги занесем и тогава да оперира.На другия ден аз пътувам за СЗ с парите, по средата на пътя доктора ми звъни и вика - айде, кво стана, идваш ли с парите, че трябва да почваме операцията, не може да се чака повече... Казвам му, пътувам, м/у Нова и Стара Загора съм.Докато отида, операцията беше направена, броих му парите, сложи си ги в малкото джобче на мантата, която прозираше и хич не му пукаше... 550 лв за 30 минутна операция... баси и надника, баси и чудото...Операцията беше успешна, слава Богу.След няколко месеца в същата болница арестуваха няколко доктора за искане на пари, този не беше между тях. Бе ИЗМЕТ НЕЧОВЕШКА са. Друг случай - жената като абортира едно време - до тогава бяхме ходили само веднъж на консултация, следващата беше насрочена за няколко дена след аборта. Както и да е. После, като си взехме документите, се оказа, че сме ходили едва ли не всяка седмица на различни изследвания, и резултатите не са били хубави... Нещо, което изобщо не е вярно, защото изобщо не сме ходили на такива изследвания... ама са си прибирали парички от Здравната каса яко....Бе... мафия яка са.Ама както казва народа - с тях зле, без тях още по-зле...

Коментар

Заведох скоро 3 годишният си син в спешното в Пирогов в 23 часа вечерта, с огромно червено петно на крачето. Оказа се кърлеж. За ваденето, което стана за не повече от 15сек. с една огромна игла ми поискаха 25лв. Не на ръка. Платих ги на касата. Отговора беше, че има такава заповед, защото това било работа на личният лекар. Що за простотия? Ми това е спешно! Освен това съм осигурен отвякъде. Освен това е 23 часа, какъв личен лекар. Или да оставя така детето и да се моля до сутринта................ Държа да кажа, че докато не платих, отказаха да правят каквото и да е.
                  Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn: За това не е виновен лекарят, а този, който измисля правилата.Преди няколко дни четох, че във Франция има няколко хиляди жалби ежегодно срещу лекари. В България само няколко стотин. Ако толкова не ви харесва обслужването, що не се жалвате? Това е един начин нещата да тръгнат в добра посока. Вместо това си навивате пружините и се настройвате срещу едно цяло съсловие. Ситуацията, в която е БГ, е по вина на хората, които живеят в нея. Докато мрънкате само във форумите, нищо няма да се промени.
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Румене, разбирам те, аз на ваше място бих взел колкото повече мнения може, включително от нехирурзи. И диета! Пожелавам ви скорошно оздравяване, искренно. Майка ми имаше такава криза преди години, знам за какви болки иде реч.Данчо, максимално бързото вадене на кърлежа е много важно. Аз винаги си нося при документите една махачка за кърлежи, продават се в зоомагазините...като извита вилица такова, дълго колкото кутре. Слава Богу не се е налагало да махам от детето, но с тея поляни по които ходим с кемпера...гледам да съм подготвен. Купи, стотинки струва.

Коментар

Ели, жалбите също няма да променят нищо, дори напротив, може да ти се стъжни, ако посмееш да се жалваш, защото след време пак ти се налага да отидеш при доктора

Коментар

ls1 написа:
                          Данчо, максимално бързото вадене на кърлежа е много важно. Аз винаги си нося при документите една махачка за кърлежи, продават се в зоомагазините...като извита вилица такова, дълго колкото кутре. Слава Богу не се е налагало да махам от детето, но с тея поляни по които ходим с кемпера...гледам да съм подготвен. Купи, стотинки струва.
                          Не знаех за това нещо. БЛАГОДАРЯ ТИ! Задължително ще се обзаведа с това. Но и аз го заведох без да знам какво е, малкият почти го беше оскубал с нокти и не си личеше.
                          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Тая джиджавка имам предвидhttp://www.youtube.com/watch?v=PnD6x...?v=uDtFK8PSbTQ

Коментар

Румене, разбирам те, аз на ваше място бих взел колкото повече мнения може, включително от нехирурзи. И диета! Пожелавам ви скорошно оздравяване, искренно. Майка ми имаше такава криза преди години, знам за какви болки иде реч.Благодаря !!!

Коментар

Kuku написа:
                                Ели, жалбите също няма да променят нищо, дори напротив, може да ти се стъжни, ако посмееш да се жалваш, защото след време пак ти се налага да отидеш при доктора
                                Еми трайте си, жалвайте се по форумите, щом ви е страх. Явно сте мазохисти. Твоето изказване само доказва едно: българинът е много силен на чашка и в компания, особено в интернет, а като дойде време да действа, подвива опашка страхливо и оставя да го тъпчат.
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X