googo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления от Samsung Galaxy Tab 8.9 (или подобен Дроид) ?
Collapse
X
-
Orcinus
-
Mupo написа:jenshen73 понеже си по запознат (извинявам се за писането ми към теб на "ти"), ми обясни - хората си взимат таблет с идеята да не ползват лаптоп или нетбук или каквата и да е там джаджа? На мен ми е странно да се бъркат двете устройства. Мобилния компютър си е мобилен, таблета си е таблет, ако обаче е обратното ... нямам думи. По темата, автора каквто ще каже - искаш таблет или мобилен компютър? Ако искаш таблет-моб. компютър, jenshen73 ти е дал отговора. Ако не е това, какво искаш точно? Надявам се да не засегна някой от тук писещите, ама така ми дойде .Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Скоро бях в Австрия и ми хвана окото промоцията на този таблет. Бях доста заинтересуван, но след като попрочетох разни ревюта.... мне мерси. Чудя се колко си заслужават тия 300 лева за нещо с кофти изработка и без подръжка ?Иначе Acer-a, който гледах, вече беше започнало да му пада покритието (хром) от бутона за заключване.
Коментар
-
blagun написа:Добре де, никой не споменава за многобройните варианти на китайски таблети работещи под Андроид, които са на смешна цена! Някой ще каже ли нещо и за тях....?Steliyan's Life!
Коментар
-
Благуне тия евтините не стават,точно в тъча е проблема,колкото и да го калибрираш греши,драска се покритието иначе Дроида им си е ок.А за разпечатването с Дроид няма проблем,най малко го свързваш като външна памет и печаташ.С ИОС тва верно е проблем.А да си вземеш таблет за да четеш книги на него е смешно.И на края ни един таблет не може да замести мобилния компютър и не само заради ос ми и заради клавиатурата и мишката.Извода е че таблета е за забавление,за работа не става,единственото изключение е посочено от Женшен но ще е добре в офиса да имаш докстеишън клавиатура и плъх или безжични такива и удобна поставка за таблетаBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
ele написа:поддържам мнението на jenshen - ако ще четеш книги, вземи си четец за книги с е-мастило, и някой по-евтин таблет, препоръчвам тези на амазон.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар