А ти почерпи ли? Може да те подсещат хората
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Завистливи комшии
Collapse
X
-
Не знам за комшиите, никога не съм имал такъв проблем, ни в Сливен, ни в Ямбол, ни на село. Всъщност на село имах - възрастната вдовица отсреща (която е и малко изтрещяла вече, както се оказа), ме помоли да не спирам пред нейната къща, "щото цял живот била жена на един мъж, а така хората си мислели, че при нея има друг мъж" Сякаш "хората" не знаят чия е тая кола... ама... възрастна жена, изкуфяла, кво да я правя - гледам да не спирам пред нейната къща, макар че през лятото там е сянката.А иначе се изкефих във Враца, на центъра видяхме един луксозен Мерцедес, паркирал на пешеходната пътека на пешеходната главна... с 4-те гуми наръгани с нож. Дори и полицаи някакви го оглеждаха.
Коментар
-
Ей това комшиите , особено безделниците , са голяма напаст . Може да има и свестни , но напоследък не попадам на такива . Ежедневно се сблъсквам с какви ли не случки и само се опитват да ми тровят нервите . Съчувствам ти колега . Понеже ми писна всеки ден да се карам за какви ли не глупости , вече прилагам поговорката "убий глупака с мълчание" . Не знам колко ги трогва и дали могат да осмислят за какво става въпрос . Понеже по цял ден няма какво да правят или някой друг ги мачка , то трябва да избият комплексите си и да се заяждат с нормалните хора .Да ви разкажа и аз една случка . Реших да разчистя мазата , наех бус , викнах двама приятели на помощ . Почнахме да изкарваме разни работи и един заядлив комшия ( който е главен герой в повечето случаи ) започна да шпионира от терасата Явно му е станало любопитно и го заварихме да наднича в мазата и да види какво има Та имаше два рафта , които се оказаха доста тежки за трима човека , и шпионина вместо да дойде и да каже "Комшо имаш ли нужда от помощ или поне да ви насочвам" , какво мислите стана - няколко пъти като ме видя и почна да мърмори , че сме били одраскали бетонените стъпака към мазата (само драскотини , без вдлъбнатини ) Това е маза все пак После нашия решил един ден , че трябва късно вечерта да боядиса стълбите и три дни миришеше на ацетон ( явно наказание ) Поне беше оставил бележка с указания - не стъпвай отляво (беше боядисано отдясно)Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Както всички тук и аз имам един ТЪПУНГЕР комшия, който ни се води, ни се кара. От 22 г. този кретен не се научи нито да паркира, нито да уважава околните. Спира пред входа на един метър от стъпалата и добре че не съм дебел, та мога да си вляза във входа. За тези 22 г. никой неможа да го научи, че има и други живущи в блока и не се съобразява с никого, А БЕ ГЛУПАК НА N-та степен. От 10 дни не съм си карал колата, з/о не ми трябва, но е паркирана така, както ми беше оставил място, а на практика в момента след раздвижването на другите коли моята заема място за 2 до 3 паркоместа и най-интересното е че никой не се оплаква, но пък мястото до входа е напълно достъпно, нарочно не я местя, пък и зашо да си хабя горивото, сега има място за всички. Та и ти заеми 2 паркоместа и ще ти е широчко, колкото ти душа иска.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
ЗависТливи комшии
RoMeO_156_GTA написа:Ей това комшиите , особено безделниците , са голяма напаст . Може да има и свестни , но напоследък не попадам на такива . Ежедневно се сблъсквам с какви ли не случки и само се опитват да ми тровят нервите . Съчувствам ти колега . Понеже ми писна всеки ден да се карам за какви ли не глупости , вече прилагам поговорката "убий глупака с мълчание" . Не знам колко ги трогва и дали могат да осмислят за какво става въпрос . Понеже по цял ден няма какво да правят или някой друг ги мачка , то трябва да избият комплексите си и да се заяждат с нормалните хора .Да ви разкажа и аз една случка . Реших да разчистя мазата , наех бус , викнах двама приятели на помощ . Почнахме да изкарваме разни работи и един заядлив комшия ( който е главен герой в повечето случаи ) започна да шпионира от терасата Явно му е станало любопитно и го заварихме да наднича в мазата и да види какво има Та имаше два рафта , които се оказаха доста тежки за трима човека , и шпионина вместо да дойде и да каже "Комшо имаш ли нужда от помощ или поне да ви насочвам" , какво мислите стана - няколко пъти като ме видя и почна да мърмори , че сме били одраскали бетонените стъпака към мазата (само драскотини , без вдлъбнатини ) Това е маза все пак После нашия решил един ден , че трябва късно вечерта да боядиса стълбите и три дни миришеше на ацетон ( явно наказание ) Поне беше оставил бележка с указания - не стъпвай отляво (беше боядисано отдясно)FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Чак пък завистливи, щото си си купил пасат.... по-скоро такъв им е манталитета. И друга кола да си беше купил, пак щеше същото да е. Поддържам съвета за звънене на вратата по никое време. Успехът му е 100%. Но ако си решил да му паднеш до положението на съседа, може и другите съвети да опиташ.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Airfan написа:А какво правите ако незнаете кой е точно? Аз имам проблем напоследък с някой, но още незнам кой точно и обмислям като го гепна какво да му направя точно. Щото имам и идея как да го гепна, само да зачести с "набезите".Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Аз пък те съветвам да отидеш и да им сцепиш джуките от тукати на тия смешници... Тва са хора с дебели глави и няма да се разберат с добро. В никакъв случай не им пукай гумите тихомълком, защото те ще ти отговорят със същото и ще започне една тиха война... Трябва да знаят, че с теб не могат да си правят гаргара.Аз миналата година се преместих в друг квартал и някои съседи ми запушваха колата и мрънкаха, че паркирам 3 коли пред "техния вход"... Първия път крещях като луд и събудих целия блок в 7 сутринта, на втория случай завлачих един праслак до колата му да я премести и след 4-5 шамара, ама яки, да видиш дали някой ме запушва... Път ми правят като ме видят... При лош късмет можеше той да ми налепи шамарите и тогава аз щях се съобразявам с паркирането, ама и в двата случая трябва да ти усетят щуротията.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Колега това че са спрели близко не е повод да пукаш гуми и да мислиш такива неща. Че като се почнат такива неща, ти на тях те на теби файда няма. Може просто като са спрели близо да не е имало място. И никой няма да си набута колата нарочно само за да ти е гадно защото знае че рискува при отварянето на твойта врата да му наръбиш неговата.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Много драма, много нещо за едно съседско запушване. Пред нашия блок сме кът с мястото и е като сокобан, но се знаем коя кола вероятно няма да излиза и се запушва, няма как. Щом ти трябва колата и знаеш кой е, викни го да се премести. Пък ако стане още няколко пъти и очевидно е нарочно, тогава се скарайте и пукай гуми.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар