Колеги писна ми каквото и да правя все да има някой, който да ми завижда(не го разбирайте така, както прозвуча).Ей го, оня ден си купих пасата и днес 2-ма комшии така са спрели до мен от двете страни огледало до огледало, единия даже леко е подпрял лявото огледало.Не мога да си вляза в колата.Имате ли подобни проблеми и как ги решавате?Най - лесно ми е да им изпусна или напукам гумите, щото съм си чешит малко, ама то пък бива ли така....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Завистливи комшии
Collapse
X
-
Е как така, нали знаеш поговорката - не е важно аз да съм добре, важно е ти да си зле!!! Такъв е манталитета на българина. Аз като си взех моята кола, съседи и познати вместо да ми кажат - "Честито, със здраве да си я караш", ме питаха - "Е, нищо друго ли не намери"SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
-
Re: Зависливи комшии
Dimo_J написа:Колеги писна ми каквото и да правя все да има някой, който да ми завижда(не го разбирайте така, както прозвуча).Ей го, оня ден си купих пасата и днес 2-ма комшии така са спрели до мен от двете страни огледало до огледало, единия даже леко е подпрял лявото огледало.Не мога да си вляза в колата.Имате ли подобни проблеми и как ги решавате?Най - лесно ми е да им изпусна или напукам гумите, щото съм си чешит малко, ама то пък бива ли така....
Коментар
-
Re: Зависливи комшии
harifg написа:Dimo_J написа:Колеги писна ми каквото и да правя все да има някой, който да ми завижда(не го разбирайте така, както прозвуча).Ей го, оня ден си купих пасата и днес 2-ма комшии така са спрели до мен от двете страни огледало до огледало, единия даже леко е подпрял лявото огледало.Не мога да си вляза в колата.Имате ли подобни проблеми и как ги решавате?Най - лесно ми е да им изпусна или напукам гумите, щото съм си чешит малко, ама то пък бива ли така....
Коментар
-
Направи това, което не очакват. Мислят си, че ще се ядосваш и нервиш. Изчакай да стане след 22.00h. Отиди при собственика на возилото, което те е затапило. Позвъни им на вратата и с най-голямата си усмивка и любезно отношение му обясни, че трябва да слезе да си мръдне колата. Бъди любезен, но и много твърд, че да стане ясно, че колата ти трябва и няма да мръднеш докато не слезе с теб долу. Прави това всеки път, когато те запушат и избирай неудобно време (сутрин много рано или късно вечер). Ще видиш, че вече ще има дистанция около колата ти.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
dannybo написа:Направи това, което не очакват. Мислят си, че ще се ядосваш и нервиш. Изчакай да стане след 22.00h. Отиди при собственика на возилото, което те е затапило. Позвъни им на вратата и с най-голямата си усмивка и любезно отношение му обясни, че трябва да слезе да си мръдне колата. Бъди любезен, но и много твърд, че да стане ясно, че колата ти трябва и няма да мръднеш докато не слезе с теб долу. Прави това всеки път, когато те запушат и избирай неудобно време (сутрин много рано или късно вечер). Ще видиш, че вече ще има дистанция около колата ти.
Коментар
-
Dimo_J написа:хахах ама те се имат за толкова голяма работа, че пак ще го напраят.Абе май ще издебна да стане 23 часа и ке им спукам ластиците, та поне да знаят, че не съм аз, а после ще си изляза с фиата и готово.НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
Аз имам такива комшии ама от отсрещния блок, понеже нямаше пред моя блок места се паркирах там. Един чичко най нахално излезна видя, че съм некво пишлеме и започна да ми се кара защо спирам на неговото място. Обясних му аз, а пък той най-културно ми каза, че пукал гуми и да не осъмна със спаднали 4 гуми. Е казах му, че си оставям колата тук и, че го знам кой, и че ако осъмна така както казва той няма да си познае колата след това. Най-тактично му намекнах, че имам връзки и в 9-то районно и си затрая колегата. Най-хубавото е, че на сутринта си запалих колата и си тръгнах(=> гумите си бяха здрави)
Коментар
-
dannybo написа:Направи това, което не очакват. Мислят си, че ще се ядосваш и нервиш. Изчакай да стане след 22.00h. Отиди при собственика на возилото, което те е затапило. Позвъни им на вратата и с най-голямата си усмивка и любезно отношение му обясни, че трябва да слезе да си мръдне колата. Бъди любезен, но и много твърд, че да стане ясно, че колата ти трябва и няма да мръднеш докато не слезе с теб долу. Прави това всеки път, когато те запушат и избирай неудобно време (сутрин много рано или късно вечер). Ще видиш, че вече ще има дистанция около колата ти.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Хвани двама приятели да спрат с колите си така, както те са спрели до твойта.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар