Здравейте момчета и момичета!Казвам се Адреан Рамирес и наскоро се сдобих с първата си кола - Fiat Bravo.Ако трябва да бъда честен, нямам абсолютно никаква представа от коли, но реших, че Bravo-то е точно като за мен.Та звяра е в мен от 10 дена, но все още не е минал през сервиз и се налага да го направя в близката една седмица.Ще се радвам да чуя препоръки от къде мога да се сдобия с масла, части и естествено къде мога да го обгрижат добре, но пък и на народни цени.П.С : От Пловдив съм.Модерирано заглавиеКолега, прочети правилата на форума!Ползвай търсачката.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте препоръки за обслужването на Браво в Пловдив
Collapse
X
-
Честито колега много безАварийни !!!Ако е дизел SELENIA препоръчва 5w40 но аз мога да кажа на SELENIA , че докато не напраят 10w40 могат да духат супата, с CASTROL 10w40 колата работи по добре и по тихо, и махай катализатора колега, колата върви еднакво, но гори малко по малко половин литър при мене беше разликата ! :D
Коментар
-
Честита придобивка,много безаварийни километри с нея и само хубави моменти.Задължително сменяй маслото на 8-9000 километра(това е препоръка) и наливай хубаво масло от рода на Castrol,Motul 10W40 понеже двигателя е капризен от към тази му част и лесно заминва разпределителния вал,също така има случаи на запушена маслена магистрала към вала(дано да ме разбираш,в предвид,че каза че нямаш представа от коли).Ако се поддържа няма да имаш проблеми с нея.Вече за сервиз и обслужване колегите от Пловдив могат да кажат.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Дайте препоръки за обслужването на Браво в Пловдив
Колега , вземи я разкарай тая кола , освен ако не искаш да се ’’ ожениш ’’ за нея .Дай Боже да си един от малкото късметлии !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Дайте препоръки за обслужването на Браво в Пловдив
Румен_Хинчев написа:Колега , вземи я разкарай тая кола , освен ако не искаш да се ’’ ожениш ’’ за нея .Дай Боже да си един от малкото късметлии !
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Колега , вземи я разкарай тая кола , освен ако не искаш да се ’’ ожениш ’’ за нея .Дай Боже да си един от малкото късметлии !
Коментар
-
zdraveitemomichenca написа:Румен_Хинчев написа:Колега , вземи я разкарай тая кола , освен ако не искаш да се ’’ ожениш ’’ за нея .Дай Боже да си един от малкото късметлии !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
dobrujanetza написа:Честито колега! Намери начин да се свържеш с колегата gal-76- той е твоя човек. Yellow_Flash_Colorz_PDT_18
Коментар
-
Ramirezz написа:Румен_Хинчев написа:Колега , вземи я разкарай тая кола , освен ако не искаш да се ’’ ожениш ’’ за нея .Дай Боже да си един от малкото късметлии !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар