gamma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко често сканирате QR кодове?
Collapse
X
-
PREDATORst написа:ele написа:За да сканираш код, трябва да имаш код, а аз до момента не съм срещала такива кодове - къде аджеба ги намирате?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
bubachko
Sashe написа:...Но с моята 2МП камера толква рядко ги разчита и той най вече по едропискелните че малко се обезмисля...
Коментар
-
Sashe и моята камера е 2мп и учудващо добре се справя.Днес ръчках на една колежка АзТелефон 4 и скоростта с която ги разчита, независимо от големината е невероятна!На java приложението трябва да го снимам, чакам 10-15 секунди и чак тогава се появява инфото. На айфона докато насоча камерата към него и то вече ме пита дали да отвори адреса :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Sashe и моята камера е 2мп и учудващо добре се справя.Днес ръчках на една колежка АзТелефон 4 и скоростта с която ги разчита, независимо от големината е невероятна!На java приложението трябва да го снимам, чакам 10-15 секунди и чак тогава се появява инфото. На айфона докато насоча камерата към него и то вече ме пита дали да отвори адреса :DBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=9IBemRf90eI Не сканирам... имам dumbphone без камера. Което ме посеща, че трябва да пусна една темичка...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар