Момчета не ми се влиза в подробности, но искам да уточня нещо за полицаите...има полицаи и полицаи...Пример:Дупница - Благоев град "Е-79". Виснали са 2-ма от "най-лошите" полицаи в Дупница по наименование "Кимбата и Оваков".Минават Мая и Магапаса с бесна скорост и те ги спират. Мая и Магапаса обясняват, че бързат за участие. Полицаите казват, че не ги интересува и ще им напишат акт."Певците" казват, ама господа полицаи знаете ли кои сме ние?Те казват: Кои?"Певците" казват: Ние сме Мая и Магапаса (От пайнер).Полицаите казват: Ние сме Кимбата и Оваков (От Дупница). И им праскат акт :DТова са най-некорумпираните ченгета, лично имам акт от тях за недостатъчен грайфер на гумите.Знам, че няма нищо общо с темата и ще има много негативни коментари относно моят, но не се сдържах да го напиша...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Могат ли да ми напишат акт, без да ме спират?
Collapse
X
-
С една дума въртим се в един омагьосан кръг. Всички ревем че заплатите са ни малки , обаче всички сме с джиесеми че даже и по два ,три ,всички имаме компютри и даже лаптопове в изобилие , всички имаме коли че даже и по две и не слизаме от тях, а бензина и нафтата минаха 2.50лв.Защо не се лишим от някой неща и да имаме малко пари спестени? Например ходенето на работа не е задължително да е с кола и така се спестява доста солидна сума пари от гориво.Кафенетата са пълни и от 10 човека 8 са запалили цигара . 5лв струва една кутия или за месеца 150лв отиват ей тъй на вятъра.Ресторантите също вечер са пълни и трябва предварително да си запазиш маса . Нещо гнило има в Дания ...... както казваше Фауст.
Коментар
-
achov написа:Момчета не ми се влиза в подробности, но искам да уточня нещо за полицаите...има полицаи и полицаи...Пример:Дупница - Благоев град "Е-79". Виснали са 2-ма от "най-лошите" полицаи в Дупница по наименование "Кимбата и Оваков".Минават Мая и Магапаса с бесна скорост и те ги спират. Мая и Магапаса обясняват, че бързат за участие. Полицаите казват, че не ги интересува и ще им напишат акт."Певците" казват, ама господа полицаи знаете ли кои сме ние?Те казват: Кои?"Певците" казват: Ние сме Мая и Магапаса (От пайнер).Полицаите казват: Ние сме Кимбата и Оваков (От Дупница). И им праскат акт :DТова са най-некорумпираните ченгета, лично имам акт от тях за недостатъчен грайфер на гумите.Знам, че няма нищо общо с темата и ще има много негативни коментари относно моят, но не се сдържах да го напиша...
Коментар
-
Много се надявах, че Бойко ще оправи поне заплатите на полицаите, но тази криза направо ни ....dikanio написа:Защо да има негативни коментари? На мен ми хареса тая случка :DНяма начин да няма начин!
Коментар
-
Ама ти сериозно ли говориш. Още един път доказваш, че въобще не си в час. Това според теб е АКТ така ли? Защото според мен това е снимка за превишена скорост, от която се налага глоба с електронен фиш. За това нещо НЕ СЕ ПИШЕ АКТ от февруари месец. Провери в ЗДвП и ППЗДвП. Пише се само ако е за лишаване, т.е. скорост над 50 км/ч за населено място. А тук са 13 ..това е между 50 - 100 лв според мен. По ми клони към 50-те.
Коментар
-
Моля те чети преди да пишеш! Под снимката пише "ФИША", а и снимката се казва EF - от Електронен Фиш. Последният ми акт е от Февруари 2007 или 2008 не помня точно. Наказанието в случая бе 50 лв., но го платих веднага и ми излезе 35 - колкото бутилка добро уиски. Понасям си санкцията, която ми се полага, а не се опитвам да се "отърва". Грешката си е изцяло моя! Да съм бил в час с последните промени в законодателството. Не се оплаквам и дори се радвам, че и аз имам електронен фиш! :DНяма начин да няма начин!
Коментар
-
u_bo
коцев написа:С една дума въртим се в един омагьосан кръг. Всички ревем че заплатите са ни малки , обаче всички сме с джиесеми че даже и по два ,три ,всички имаме компютри и даже лаптопове в изобилие , всички имаме коли че даже и по две и не слизаме от тях, а бензина и нафтата минаха 2.50лв.Защо не се лишим от някой неща и да имаме малко пари спестени? Например ходенето на работа не е задължително да е с кола и така се спестява доста солидна сума пари от гориво.Кафенетата са пълни и от 10 човека 8 са запалили цигара . 5лв струва една кутия или за месеца 150лв отиват ей тъй на вятъра.Ресторантите също вечер са пълни и трябва предварително да си запазиш маса . Нещо гнило има в Дания ...... както казваше Фауст.
Коментар
-
nikolovvd написа:Моля те чети преди да пишеш! Под снимката пише "ФИША", а и снимката се казва EF - от Електронен Фиш. Последният ми акт е от Февруари 2007 или 2008 не помня точно. Наказанието в случая бе 50 лв., но го платих веднага и ми излезе 35 - колкото бутилка добро уиски. Понасям си санкцията, която ми се полага, а не се опитвам да се "отърва". Грешката си е изцяло моя! Да съм бил в час с последните промени в законодателството. Не се оплаквам и дори се радвам, че и аз имам електронен фиш! :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар