Нарушението, което направих е, че не спрях на знак "Стоп". Завивайки надясно, ги виждам от другата страна на моята посока (вече късно), препсувах и даже намалих, за да не сгазя претичващия от насрещното катаджия. Такъв обаче нямаше, защото вече си бяха хванали една касичка. Продължавам аз спокоен, обаче гледам в огледалото една патрулка, очевидно друга, защото тия първите нямаше как да се качат в колата и да обърнат толкова бързо. Нямаше звукова или светлинна сигнализация, но караха около 150м много близо зад мен, предполагам, за да ми запишат номера, и след това отбиха. Възможно ли е да са ми написали акт или по някакъв начин да са отразили нарушението, или само са направили рутинна проверка на колата и респективно на мен като собственик? p.s. Колко точки и пари се взимат за това нарушение?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Могат ли да ми напишат акт, без да ме спират?
Collapse
X
-
Не могат.Ако са ти правили снимка да,но иначе няма как да ти пишат.Трябва да те извикат в КАТ.Според мен 2-рата патрулка е карала заради друго случайно зад теб.Ако са искали да те санкционират щяха да те настигнат и да ти пуснат бурканите да те отбият.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
-
Immortal написа:Никой не може да ти напише акт, ако ти не присъстваш там и не го подпишеш.То иначе не е нужно и да присъстваш на мястото на нарушението. Могат да си пишат актовете до изпълнение на плана на случайно избрани (от томбола, примерно) водачи, без да излизат от топлите си канцеларийки в КАТ...MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Immortal написа:Никой не може да ти напише акт, ако ти не присъстваш там и не го подпишеш.То иначе не е нужно и да присъстваш на мястото на нарушението. Могат да си пишат актовете до изпълнение на плана на случайно избрани (от томбола, примерно) водачи, без да излизат от топлите си канцеларийки в КАТ...
Коментар
-
Re: Могат ли да ми напишат акт, без да ме спират?
dikanio написа:Нарушението, което направих е, че не спрях на знак "Стоп". Завивайки надясно, ги виждам от другата страна на моята посока (вече късно), препсувах и даже намалих, за да не сгазя претичващия от насрещното катаджия. Такъв обаче нямаше, защото вече си бяха хванали една касичка. Продължавам аз спокоен, обаче гледам в огледалото една патрулка, очевидно друга, защото тия първите нямаше как да се качат в колата и да обърнат толкова бързо. Нямаше звукова или светлинна сигнализация, но караха около 150м много близо зад мен, предполагам, за да ми запишат номера, и след това отбиха. Възможно ли е да са ми написали акт или по някакъв начин да са отразили нарушението, или само са направили рутинна проверка на колата и респективно на мен като собственик? p.s. Колко точки и пари се взимат за това нарушение?
Коментар
-
Re: Могат ли да ми напишат акт, без да ме спират?
sota написа:dikanio написа:Нарушението, което направих е, че не спрях на знак "Стоп". Завивайки надясно, ги виждам от другата страна на моята посока (вече късно), препсувах и даже намалих, за да не сгазя претичващия от насрещното катаджия. Такъв обаче нямаше, защото вече си бяха хванали една касичка. Продължавам аз спокоен, обаче гледам в огледалото една патрулка, очевидно друга, защото тия първите нямаше как да се качат в колата и да обърнат толкова бързо. Нямаше звукова или светлинна сигнализация, но караха около 150м много близо зад мен, предполагам, за да ми запишат номера, и след това отбиха. Възможно ли е да са ми написали акт или по някакъв начин да са отразили нарушението, или само са направили рутинна проверка на колата и респективно на мен като собственик? p.s. Колко точки и пари се взимат за това нарушение?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Единствено могат да те санкционират за превишена скорост, ако са имали радар и камера в автомобила. Дори да си бил пиян до козирката или друсан нищо не могат да ти направят. Само по свидетелски показания, без доказателства, всеки съдия ще отсъди в твоя полза и едва ли има толкова тъп началик, който да напише акт по думите на служителите си.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
dikanio написа:blagun написа:ogi28b написа:Имам връзки. Ако черпиш на следващата форумска среща, ще звънна да уредя да не те глобяват Така че нема да се пуашиш. Случайност е било.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар