Колеги от скоро имам ФИАТ МАРЕА 1.8 16V бензин, и тези дни трябва да ходя до данъчна служба за да си регистрирам автомобила /нов внос/, та имам 2 питания. Първото е в КАТ или в НАП на ходя за регистрация и 2-то питане ми е какви са модификациите на МАРЕЕИТЕ защото по данъчен калкулатор трябва да платя данък в размер на 136.95 лева 83 kw e 98 година. Кажете ако знаете някоя хитрос за намаляване на данъка сещам се за катализатор само ама автомобила трябва да е само до 74 kw. СПЕШНО !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДАНЪК?
Collapse
X
-
правилно си сметналтова е данъкасамо да знаеш че не трябва да ти вземат пари за цялата 2006, а само за месеците които остават до края на годинатаима начин да влезеш в по-долната категория, но не е за препоръчванезащото си е 100 % данъчна измамааз първо отдох до КАТмакар че съм чувал от колеги да ги връщат заради данъкаи не се ходи но НАП, а до районната община
-
BesSseN написа:значи за да ми е мирна главата да си плащам даъчето и тва си е . Мали ама нека ми е исках голяма кола а сега разходите до небето и газова не мога да и сложа защото не е препорачително разбрах от форума само газов инжекцион ама той мнооо скъп 1200 лева.
Коментар
-
Re: ДАНЪК?
BesSseN написа:Колеги от скоро имам ФИАТ МАРЕА 1.8 16V бензин, и тези дни трябва да ходя до данъчна служба за да си регистрирам автомобила /нов внос/, та имам 2 питания. Първото е в КАТ или в НАП на ходя за регистрация и 2-то питане ми е какви са модификациите на МАРЕЕИТЕ защото по данъчен калкулатор трябва да платя данък в размер на 136.95 лева 83 kw e 98 година. Кажете ако знаете някоя хитрос за намаляване на данъка сещам се за катализатор само ама автомобила трябва да е само до 74 kw. СПЕШНО !!!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар