Добре де... въртенето на мотора не води ли до впръскване на гориво за горене... ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Това трябва да го прочетете просто е уникално!
Collapse
X
-
Ей сега ще ви намеря и ще ви кача от сервизното ръководство на Бравата какво пише - нещо от сорта - ’при отпускане на педала на газта до край има едно ключе дето го натиска лотчето и ако си на обороти над 2000 (мисля че толкова бяха) се спира притока на гориво, когато оборотите ти паднат до 1500 се подновява притока за да се осигури нормалн а работа на ниски обороти’ - естрствено това е сбит преразказ от моя страна, но съм 100% сигурен че при сренои обороти 2500-3000 при спускане с отнета докрай газ притока на гориво се спира.Това обаче не важи за колите които се движат на газ - там горивната система е дублирана, а няма кой да каже на газовия клапан да затвори - компа си го прави само за иджекторите... За дизеляците - не знам...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Ма много сте бързи - докато си напиша мнението и сумати народ се изказа МАй на всички малко икономийка ни идва добре а?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Аре, четете и плачете...За тези който не четат английски - при обороти над 1800 и температура на водата над 40 градуса се спира притока на гориво от ECU и запалителната ситема подава искра по специфичен начин. При падане на оборотите под 1500 се подновява подаването на гориво за да на изгасне мотора - така пише народе, не си го измислям.Нека завинаги да разрешим темата, обаче за Типо/Темпра и други - незнам как е - макар чче имам чувство че Типото също го имаше...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
още нещощом няма горене, а само триене при по-дълго спускане не би ли трябвало да падне температурата на двигателя?да да дасега се сетихведнъж като си спусках от Алеко двигателя почти ни загрястрелката едва отлепи от началото на скалатадаже и на празен ход да беше за 20-на минути щеше да загрееявно наистина е такапри планински отсечки това е много добрено понякога е по-добре по инерция, защото колата ще се движи много по-голямо разстояние
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар