Това жените шофьори продължават да ме изумяват. Поредната неадекватна ситуация.Тази вечер една кака с Мареа ( СА 3735КС беше номера и ако случайно се познае )влезнала в насрешното на Жолио кюри да прави завой и се запънала по диагонал на 5 см от бронята на един бакшиш.Стояха и се гледаха така над 5 минути по точно каката стоеше като магаре на мост а бакшиша отчаян се опитваше да и обясни че ако не си мръдне колата никога няма да се разминат.Накрая мадамата излезна от колата и почна истерично да крещи че днес имала рожден ден и че София била пълна с селяни. Жалко че нямах батерия да снимам клипче направо паднах на земята от смях.П.С. Честит рожден ден на колежката и повече никога не се качвай да караш кола моля те.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жена шофьор + Мареа
Collapse
X
-
Жена шофьор + Мареа
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Абе не го правят само жените - лятото, август ли беше, бях в Айко на Околовръстното и докато се мотаех на паркингагледам как един байно излиза и той от там, дава си ляв мигач и си завива най-спокойно в насрещното, в най-лявата "бърза" лента.Добре, че нямаше движение, а и 100м по-нагоре тоя се усети.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Абе не го правят само жените - лятото, август ли беше, бях в Айко на Околовръстното и докато се мотаех на паркингагледам как един байно излиза и той от там, дава си ляв мигач и си завива най-спокойно в насрещното, в най-лявата "бърза" лента.Добре, че нямаше движение, а и 100м по-нагоре тоя се усети.
Коментар
-
Mupo написа:Абе да си призная и аз съм правил такава простотия. На Подуене на бензиностанция Литекс, излязох в насрещното. Беше голям шок да видя 4 колони коли срещу мен . Защо го направих, незнам :D .Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Mupo написа:Абе да си призная и аз съм правил такава простотия. На Подуене на бензиностанция Литекс, излязох в насрещното. Беше голям шок да видя 4 колони коли срещу мен . Защо го направих, незнам :D .http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Жена шофьор + браво = Вчера към 23.30-24.00 чакайки да влезна в кръговото на надлеза (гледайки наляво) видях фарове срещу мен, една мацка си въртеше кръговото в обратната посока обаче, след като мина влезнах и тамън да излезна към ломско я видях пак да се задава ( от насрещното, ама кръговото няма насрещно !!! иначе си караше така културно плътно във вътрешната страна на кръга ) свирнах-светнах тя си продължаваше упорито да се въртиAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар