Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой модел ФИАТ бихте избрали, ако можеше да го имате нов?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Понеже Вълко и Симеон вече са ме изпреварили... и за да не ги дублирам... Искам да имам чисто новичко Фиат Ритмо Абарт 130 TC!пп Ей такова синичко си го имах, но с 1.3 двигател - 70S - първата ми любов Живето дойде на по-късен момент!
    Прикачени файлове

Коментар

ФИАТ 125Р. Голяма машина беше и си пълнеше километража.Само да е с екстрите на сегашната ми кола.
      Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
      ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Нов е трудно да се купи, оригинален е безбожно скъпо, но може да си сътвориш чудесна реплика, дори по-добра от оригинала :D Ето и ценоразписче
        Прикачени файлове
        Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Аз пък бих си купил чисто новичка Панда 1.3 i 16V Multijet 4X4... Всъщност това е единствената Фиатка, която бих си купил... Перфектната градска количка...
          M-Benz E 250 TD 150hp
          M-Benz 200d 75 hp
          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Fiat Marea Weekend 1.9JTD, ако има 100 коня - нея, ако няма - съгласен съм и на 105те коня. По възможност да е HLX, но с CD. Ей това искам и вярвам, че съм най-скромен от всинца ви... Просто си харесвам колата.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

И аз моята си я харесвам много ,но с удоволствие бих я сменил с с една Улиса 2 или 2,2 автоматик,ако е и с фабричен метан като моята,направо перфектно :D
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

snake написа:
                Гледам, че слагате и ланча. Е добре, със сигурност едно време си мечтаех за чисто нова лада 1600, която е повече фиат от ланчата.
                Венко ,аз от Ланча харесвам само Делтата (може би и Тезис но там е корено друга концепция) ,именно защото е повече автомобил от всички коли в този клас ,от онова време...Че и от някои в по-горен клас...Знаеш ли ,сега си спомням ,че има един епизод на Топ Гиър ,в който избираха автомобилна марка на всички времена...Изредиха десет марки ,като на първо място беше Форд...Но водещите бяха единодушни ,че хората не са прави...И обявиха Ланча за най-добра...Именно заради колите ,които е направила...Разбира се правиха някакви тестове в типичния за тях стил ,но най-много ми направи впечатление какво казаха за Делта-та...Ще спестя обясненията ,но ако си ги гледал - те РЯДКО хвалят дадена кола...Ето линк към клиповете в тубата...http://www.youtube.com/watch?v=rqFfP...Wfz4Иначе ,ако трябва да си избирам точно Фиат ,бих избрал ето това: 131 Abarth ,даже цветът искам да е същия...
                Прикачени файлове
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Не бих отказал чисто ново Браво,но май повече ми харесва туй Пунтенце.....
                  Прикачени файлове
                  FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
                  Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

jenshen73 написа:
                    Fiat Marea Weekend 1.9JTD, ако има 100 коня - нея, ако няма - съгласен съм и на 105те коня. По възможност да е HLX, но с CD. Ей това искам и вярвам, че съм най-скромен от всинца ви... Просто си харесвам колата.
                    То и аз си харесвам Мимето, но ако имам възможност, с удоволствие бих си си взвел и една нова Крома. И тя има яка визия, поне на снимките. И с тоя разход 6.1 на бензин направо кърти миФки
                    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Къвто и нов Фиат да ми попадне бих го карала с удоволствие Но сърцето ме води към една специално - Пунто 2000г. ХГТ, задължително черна на цвят. Компромисно - черен Спортинг пак 2000г.
                      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Бих се качил на едно добро Типо даже вече го търся, продавам купето и се мятам в типо, ако намеря читаво.
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

ако е за от новите бих карал Браво 2 1,9 Мultijet или Крома 2 2,4 Мultijet по възможност а от по старите ми се карат или Пунто МК2 ама 1,8 HGT ,Стило 3 врато 1,9 16v Multijet Купе 2.0 20V turbo
                          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

jenshen73 написа:
                            Аз също си харесвам колата. Единствено бих я сменил за JTD-130-HLX. Бях писал в друга тема,че ще сменя дизела за бензин-2.0 20волта-на бензин повече не се качвам.
                            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

jenshen73 написа:
                              Аз ще те подкрепя!Бих желал да имам Мареата от подписа, чисто новичка
                              now. BMW E39 523i '98 170hp
                              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Predatorsi написа:
                                Венко ,аз от Ланча харесвам само Делтата (може би и Тезис но там е корено друга концепция)
                                Ланча Тезис е величествен автомобил, много ми харесват черните, баровски екземпляри! С изключение на една тунингована в Пазарджик - със сигурност си я виждал . На тази тежкарска лимузина не й отива цигански тунинг.
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X