Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой модел ФИАТ бихте избрали, ако можеше да го имате нов?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Airfan написа:
    Никой нов модел на Фиат не ми харесва.
    Напълно подкрепям, точно за това съм пуснал темата ФИАТ са възродили и Ланча, и Алфа, и Ферари, а сега какво става - "Храни куче да те лае" Да ги бяха оставили да ги купят някои китайци или араби :D
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
      Airfan написа:
      Никой нов модел на Фиат не ми харесва.
      Напълно подкрепям, точно за това съм пуснал темата ФИАТ са възродили и Ланча, и Алфа, и Ферари, а сега какво става - "Храни куче да те лае" Да ги бяха оставили да ги купят някои китайци или араби :D
      След Мареа-та нито един модел на Фиат не ми харесва, ама нито един. За това няма да повторя с Фиат за жалост.

Коментар

Airfan написа:
        Никой нов модел на Фиат не ми харесва. Евентуално новата Крома, но с много много компромис.
        x2Евентуално Линеа, но не са още масови, отзивите са малко.
        Airfan написа:
        За това няма да повторя с Фиат за жалост.
        Май май, текущия ще ми е последния Фиат и на мен, добре че има Алфи
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Че тя Крома си е Сигнум с италиански дизел

Коментар

Е то май почти всички тук, като сменим някой друг ФИАТ и се замисляме я за АЛФА я за ЛАНЧА :D.
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Аз не - с огромно удоволствие бих карал Крома 2.4 автоматик - черна с бежов кожен салон и 18" джанти

Коментар

Kuku написа:
                Аз не - с огромно удоволствие бих карал Крома 2.4 автоматик - черна с бежов кожен салон и 18" джанти
                +1
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Т’ва гори 18-19/100 градско, не съм толкоз богат
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    200 к.с. си искат храница ... Тази кола в никакъв случай не е за градско каране ... нито можеш да и се насладиш докрай, а и както казваш - гори ...
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                      emzo написа:
                      200 к.с. си искат храница ... Тази кола в никакъв случай не е за градско каране ... нито можеш да и се насладиш докрай, а и както казваш - гори ...
                      А тази как е? И като гледам - направо е без пари!http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...395&f1=details

Коментар

Като разход добре ще е, сигурно са и сложили ламбда сонда и други евро4 простотии.Ама прилича на миниван вътре, напомня ми на сценик.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Airfan написа:
                          Никой нов модел на Фиат не ми харесва. Евентуално новата Крома, но с много много компромис.
                          x2Евентуално Линеа, но не са още масови, отзивите са малко.
                          Airfan написа:
                          За това няма да повторя с Фиат за жалост.
                          Май май, текущия ще ми е последния Фиат и на мен, добре че има Алфи
                          Линеата е просто жалка на външен вид като я видиш на живо. Не ми харесва на мен. Ланчите също не ми харесват, но за сметка на това си падам по АР 159.

Коментар

Airfan написа:
                            ............... но за сметка на това си падам по АР 159.
                            Еее то, едва ли има човек на, който да не му хареса Алфа 159.
                            SEAT Leon Cupra 300
                            Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Зависи, с какво я сравняваш

Коментар

Moже и да ми се смеете колеги, но бих искал да имам един новичък Фиат 126р (от италианското изпълнение с отварящи се задни прозорци). Просто много ме кефи Естествено, че не като основен семеен автомобил...просто ей така, за свободното време
                                SKODA 105L '78
                                PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                                FIAT 126p '89
                                TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                                GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Working...
                                X