Аз също мисля да заложа на класика и определено са доста различни от масовите автомобили и хващат окото Чудя се между Dino и 124 Spider , но май избирам Spidera Междудругото има няколко такива екземпляра в България в перфектен вид . Жалко , че само на снимки съм ги виждал .Ако избора беше само от последните модели - Bravo II T-jet Sport Може и JTDm Sport
Линеa 1.6 mjet 90h.p. най ми допада.Нарочно под 100 коня, щото данък ще е убийствен, а щом говорим за ФИАТ, значи и парите са от значение.
И на мен много ми харесват FIAT LINEA. Emzo такъв мотор не мога да намря...90к.с. е 1.3...или аз бъркам нещо? Гледам, че в AXM-Auto го пишат пък 75к.с. ...
Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
Powered by Total & Fobos LPG
Такава Панда, 4х4. Да изхвърля мотор, кутия и прочие ДВГ глупости.Един безколекторен трифазен мотор на задния мост, около 15 - 20KW. Коша отпред зареден с Li-Fe батерии и да си карам из града и околностите.Може и Уно, по-добро е купето, малко по-сложно ще е задвижването.
Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Няма да се замислям ... Fiar Bravo ’96 -та ... Тази кола никога няма да спре да ме кара да се усмихвам !
Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Аз пък,живея в настоящето и ще си взема Bravo 2 с един от следните мотори - 1,4 T-Jet 16V 120/150 к.с.;1.6 Multijet 16V 105/120 к.с.Или Linea с 1,6 MultiJet 105 к.с..
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Ей това, с 2,4 мултиджет мотора, 200 к.с., автоматична скоростна кутия!
Уауу ... и аз искам такова, страшна е
Прикачени файлове
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Опрделено Мареа с ’муцунка" като на ТД100 с халогени за мъгла и пръскалки за фаровете ми е най-любимия дизайн, но няма такива нови, с новите мотори и новите ексрти... За това искам новата Крома. Но Мареата определено е красавица
Прикачени файлове
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар