Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Мислех си да уточня в първия пост, че става въпрос само за модели на ФИАТ, без доведените братчета от Ланча и Алфа :D Иначе ще се почнат едни Вейрони, Мурсиелагота, Бентлита и т.н. А и ако не се лъжа, по времето на Delta Integrale, Ланча все още няма нищо общо с ФИАТ.
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Мислех си да уточня в първия пост, че става въпрос само за модели на ФИАТ, без доведените братчета от Ланча и Алфа :D Иначе ще се почнат едни Вейрони, Мурсиелагота, Бентлита и т.н. А и ако не се лъжа, по времето на Delta Integrale, Ланча все още няма нищо общо с ФИАТ.
Ами аз доколкото знам имат...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Ами аз доколкото знам имат...
Прав си, сега проверих - купуват ги през 1969. Мислех си, че било през 80-те.
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Fiat 850 Има хубава задница , като избирам кола , това е от първите неща които гледам , да има хубава задница , все пак това гледат и другите участници в движението , когато съм зад волана :D
По ретро коли не си падам и не мога да си представя, че искам някакъв стар и легендарен модел на фиат в момента, в който е бил нов. От моделите около и след 1990 г. до 2000 г. сега всички ми се струват толкова невзрачни и вехти, че не ги искам дори и когато са били нови. Единствено за крома предполагам, че е хващала окото, когато е била нова. Личи си че е била класен автомобил за времето си. Но линеа и новата крома - да, искам ги. Чисто ново стило комби предполагам, че също е било добър вариант.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар